Tripp Trapp: Η καρέκλα που μεγαλώνει με το παιδί. Από νεογέννητο

Η Stokke® παρουσιάζει τρία νέα χρώματα στη συλλογή καρεκλών Tripp Trapp®  και νέα ταιριαστά αξεσουάρ.

Tripp Trapp: Η καρέκλα που μεγαλώνει με το παιδί. Από νεογέννητο

Απ’ όταν δημιουργήθηκε το 1972 από τον Νορβηγό σχεδιαστή Peter Opsvik, η καρέκλα Tripp Trapp® κατέχει τα πρωτεία. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε, κανείς δεν είχε δει κάτι παρόμοιο. Μετά από περισσότερα από 40 χρόνια, η καρέκλα Tripp Trapp® εξακολουθεί να είναι μοναδική και τώρα διατίθεται σε περισσότερα χρώματα, μαζί με πιο στυλάτα αξεσουάρ από ποτέ.

Soft Pink
Επειδή ακούμε τους πελάτες, μετά από λαϊκή απαίτηση καλωσορίζουμε το γλυκό Soft Pink στη συλλογή μας. Το Soft Pink θα ζωντανέψει χρωματικά οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο.

Wheat Yellow
Ιδιαίτερο και στη μόδα, το Wheat Yellow είναι ένα ζεστό ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει σε κουζίνες αλλά και σε αγορίστικα όσο και κοριτσίστικα δωμάτια. Καθώς προσφέρει πολλές στυλιστικές δυνατότητες, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια μοναδική εντύπωση.

Hazy Grey
Για όσους προτιμούν ένα μοντέρνο ουδέτερο χρώμα, παρουσιάζουμε το Hazy Grey. Εμπνευσμένο από την εκτίμηση που έχουν οι Σκανδιναβοί για την ουδέτερη ομορφιά του ξύλου, το Hazy Grey επιτρέπει στην πλούσια δομή του ξύλου να αποκτά λαμπερή υφή.

Μια ακόμη προσθήκη στην καρέκλα Tripp Trapp® είναι τα 10 καινούργια μας μαξιλάρια. Όλα σε βολικά μοτίβα που προσφέρουν επιλογές για να δημιουργήσετε εσείς το στυλ που θέλετε και τα οποία συμπληρώνουν τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της Tripp Trapp®. Το μαξιλαράκι παρέχει επιπλέον άνεση στο μωρό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Baby Set ή μόνο στην καρέκλα.

Και μια τελευταία πινελιά: προσθέσαμε δύο νέα σετ καλυμμάτων διπλής όψης για το Tripp Trapp® Newborn Set σε παιχνιδιάρικα μοτίβα με αυτοκίνητα, αστέρια και πεταλούδες. Κάθε σετ περιλαμβάνει και αντίστοιχη σαλιάρα διπλής όψης για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved