Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εύχεται στην κόρη της χρόνια πολλά με τον πιο γλυκό τρόπο

Υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα με διεθνή καριέρα. Η υποκριτική όμως ήταν η μεγάλη της αγάπη και γρήγορα στράφηκε σε αυτή.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εύχεται στην κόρη της χρόνια πολλά με τον πιο γλυκό τρόπο

Διαθέτει σπάνια μεσογειακή, φυσική, ομορφιά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την παραλληλίζουν με τη Σοφία Λόρεν.

Η μεγάλη της αδυναμία είναι οι δύο κόρες που έχει αποκτήσει με τον πρώην συζυγό της, τον Ολλανδό κομμωτή Γουάρντ Σρέγκεχοϊρντ, τη Γαία και την Ηλέκτρα.

Πριν μερικές ημέρες, η Ηλέκτρα έγινε 16 χρονών και η μητέρα της ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία με την κόρη της σε μικρότερη ηλικία. "16 χρόνια με την Ηλέκτρα, τον πρώτο μου Αγγελο. Σ’ ευχαριστώ που υπήρξες τόσο θείο δώρο", γράφει η Δωροθέα Μερκούρη.

dorothea

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο είχε πει για τις κόρες της : « Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μην με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος. Εκείνες για παράδειγμα, είναι καλές μαθήτριες, σε αντίθεση με εμένα. Δεν είμαι από τις μητέρες που κάθονται να διαβάσουν το παιδί τους. Αν χρειάζονται βοήθεια με φωνάζουν. Τις περισσότερες φορές, όμως, δεν έχω ιδέα. Αν μου δείξει τα μαθηματικά, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Στα καλλιτεχνικά μπορώ να βοηθήσω –η κόρη μου πηγαίνει σε ένα σχολείο που κάνει Θέατρο, Τέχνες. Είναι τυχερές γιατί πηγαίνουν σε ένα σχολείο που έχουν βοήθεια και μπορούν να κάνουν τα μαθήματα μόνες τους.»

dot

Οι δύο κόρες της Μερκούρη, Γαία και Ηλέκτρα στο σπίτι τους.

100315154021 1384

H ηθοποιός, σε παλαιότερη ανάρτηση στο Instagram, μαζί με τις κόρες της.

daute
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved