PLAYMOBIL Play & Give: Προσφορά αγάπης από τα παιδιά για τα παιδιά

Ποιο παιδί δεν έχει παίξει έστω και μία φορά στη ζωή του με PLAYMOBIL; Μάλλον η ερώτηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο μέγεθος της πραγματικής χαράς που έχουν χαρίσει τα PLAYMOBIL στα παιδιά...

PLAYMOBIL Play & Give: Προσφορά αγάπης από τα παιδιά για τα παιδιά

Ως μανούλες γνωρίζετε πολύ καλά πως από πολύ μικρές ηλικίες τα παιδιά αγαπούν μοναδικά τα PLAYMOBIL, ενώ κάποια παιδιά δεν σταματούν ποτέ να τα αγαπούν και καταλήγουν να είναι συλλέκτες, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία.

PLAYMOBIL 0005 3


Δίπλα σε όλα εκείνα τα παιδιά που αγάπησαν όσο κανένα άλλο αυτό το παιχνίδι, η PLAYMOBIL Hellas, εδώ και τέσσερα χρόνια δημιουργεί συλλεκτικές φιγούρες, αφιερωμένες αποκλειστικά σε φιλανθρωπικό σκοπό. Ο λόγος για το PLAYMOBIL Play & Give, που μπήκε στις ζωές μας, αγαπήθηκε από όλους πολύ γρήγορα και τα παιδικά δωμάτια γέμισαν με μικρά, χαμογελαστά ανθρωπάκια που μετέφεραν στις συσκευασίες τους μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης!

PLAYMOBIL 0019 3

Μάλιστα, μέχρι σήμερα η PLAYMOBIL Hellas, έχει παρουσιάσει 8 διαφορετικές, συλλεκτικές φιγούρες, στο πλαίσιο του PLAYMOBIL Play & Give. Πριγκίπισσες, πειρατές, νεράιδες και ιππότες έχουν μπει σε χιλιάδες σπίτια σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας παράλληλα τους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Το βασικότερο στοιχείο επιτυχίας του PLAYMOBIL Play & Give είναι ότι τα παιδιά γίνονται οι πρωταγωνιστές του σκοπού: Προσφέρουν αγάπη, υποστήριξη και αλληλεγγύη μέσα από αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, το παιχνίδι!

PLAYMOBIL 0003 3

Μανούλες, αναζητείστε κι εσείς, παρέα με τα ζουζούνια σας, τους νέους ήρωες του κοινωνικού προγράμματος, τον Πυροσβέστη και την Κτηνίατρο σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και δώστε τους την ευκαιρία να μοιράσουν παιδικά χαμόγελα με την προσφορά τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved