Η φάρσα ενός κοριτσιού που «τρέλανε» τη μητέρα της (φωτό)

Μία όχι και τόσο καλόγουστη φάρσα στη μητέρα της έκανε ένα νεαρό κορίτσι χρησιμοποιώντας μία εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου.

Η φάρσα ενός κοριτσιού που «τρέλανε» τη μητέρα της (φωτό)

Βάσει της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί μία φωτογραφία του να την κάνει...αγνώριστη. Στην κυριολεξία. Αυτό ακριβώς έκανε η Claire στη μητέρα της η οποία φυσικά δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η Claire λοιπόν της έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας ότι έπαθε αλλεργικό σοκ από ένα κομμάτι κέικ με φιστίκια που είχε φάει. Η μητέρα της τη ρωτάει αν είναι καλά για να λάβει την απάντηση: « Όχι και τόσο καλά». Ταυτόχρονα λαμβάνει και φωτογραφία της κόρης της που τη δείχνει παραμορφωμένη, υποτίθεται από το αλλεργικό σοκ: Τα χείλη της είναι φουσκωμένα, όπως τα μάγουλα και το πιγούνι της ενώ τα μάτια της μόλις που διακρίνονται.

face333333333

Η μητέρα της, έντρομη, της λέει ότι καλεί αμέσως ασθενοφόρο και ζητά τη διεύθυνση της δουλειάς της. Καθώς η Claire δεν της απαντούσε, η μάνα σε κατάσταση σοκ άρχισε να επικοινωνεί με τους φίλους της κόρης της, για να μάθει τελικά ότι είναι μία χαρά και ότι όλα ήταν μία φάρσα.

ad197457333a woman used an

Είναι προφανές ότι δεν την βρήκε καθόλου διασκεδαστική και όχι άδικα.

ad197457332a woman used an
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved