Η AEGEAN δημιουργεί για τα παιδιά ένα ονειρικό ταξίδι!

Από τη μέρα που γνώρισα τον άνδρα μου ταξιδεύαμε κάθε καλοκαίρι αλλά και χειμώνα. Πάντα μου άρεσε να επισκέπτομαι νέα μέρη και να γνωρίζω διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς.

Η AEGEAN δημιουργεί για τα παιδιά ένα ονειρικό ταξίδι!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Από τη μέρα που έγινα μαμά όμως, όλα άλλαξαν! Ένα ταξίδι με αεροπλάνο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση μιας και η αναμονή τόσο για τα εισιτήρια όσο και για την επιβίβαση και την αποβίβαση είναι κουραστική. Κουραστική όχι για έναν ενήλικα, αλλά για ένα παιδί που δεν έχει υπομονή να περιμένει. Και η κόρη μου είναι ένα παιδί που στα ταξίδια κουράζεται εύκολα και δεν έχει υπομονή!

Aegean For Families 1 low 3

Τα παιδιά κουράζονται και βαριούνται εύκολα με αποτέλεσμα οι γονείς να τρέχουμε όλη την ώρα να τα απασχολήσουμε. Το να περιμένεις λοιπόν στις ατελείωτες ουρές του αεροδρομίου με τα παιδιά και τις βαλίτσες μέχρι να κάνεις check-in ή να επιβιβαστείς, ακούγεται σαν εφιάλτης για έναν γονιό. Φυσικά, μην ξεχνάμε και το θέμα των εξόδων. Σε μια εποχή που όλοι δυσκολευόμαστε, το να πληρώσεις εισιτήρια για μια ολόκληρη οικογένεια, μοιάζει για κάποιους πολυτέλεια.

Aegean For Families check in lane low 3

Πάνω λοιπόν που σκεφτόμουν όλα αυτά, πέφτει το μάτι μου σε ένα post που ανέβασε μια φίλη μου στο Facebook με τίτλο «Η AEGEAN κοντά στις οικογένειες». Το άρθρο παρουσίαζε το ΑEGEAN For Families, τη νέα σειρά υπηρεσιών που σχεδιάστηκαν με στόχο το οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο να αποτελεί την πιο ευχάριστη, και διασκεδαστική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας. Φαίνεται λοιπόν, ότι η AEGEAN ήρθε να δώσει λύσεις στα προβλήματα των γονιών και μας υπόσχεται ότι το ταξίδι με τα παιδιά θα γίνει πιο διασκεδαστικό από ποτέ.

Καταρχήν οργάνωσε τα πάντα σε μια μόνο καλά δομημένη και εύχρηστη σελίδα στο site της ( http://el.aegeanair.com/taksidepste/for-families/ ), όπου βρίσκει κανείς εύκολα και απλά ότι χρειάζεται για την οργάνωση του ταξιδιού με την οικογένεια και τα παιδιά.
Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι το οικογενειακό ταξίδι διευκολύνεται ακόμα και στο αεροδρόμιο.

Aegean For Families on board girl low 3

Έτσι, στα αεροδρόμια της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρνακας οι οικογένειες μπορούν να παραδίδουν κατ’ αποκλειστικότητα τις αποσκευές τους σε ειδικά σχεδιασμένα counters. Επίσης, δίνεται προτεραιότητα κατά την επιβίβαση των οικογενειών στο αεροσκάφος σε όλες τις πτήσεις της AEGEAN σε όλα τα αεροδρόμια. Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν πλέον να απασχολούνται με δημιουργικό και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης στα ταξίδια στο εξωτερικό, με τη νέα σειρά δραστηριοτήτων Aegean Junior Pilots και να απολαμβάνουν ένα νέο γευστικό αλλά και διασκεδαστικό παιδικό μενού που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτά, αρκεί να το παραγγείλουμε κατά την κράτηση των εισιτηρίων μας ως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Τέλος, λαμβάνοντας υπόψιν την παρούσα οικονομική κατάσταση, η AEGEAN διαθέτει ειδικούς ναύλους για παιδιά μέχρι 12 ετών, ενώ παρέχει μια επιπλέον χειραποσκευή για τα βρέφη.

Aegean For Families on board boy low 3

Κάτι άλλαξε πλέον στα οικογενειακά ταξίδια με αεροπλάνο. Και νομίζω ότι ξεκάθαρα η AEGEAN βοήθησε σε αυτό. Όχι μόνο στο ότι έγιναν πιο ελκυστικά, και προσιτά, αλλά και στο ότι εμείς οι γονείς που νιώθαμε λίγο παραμελημένοι, έχουμε και πάλι μια ειδική (για να μην πω προνομιακή) μεταχείριση να μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστοί και πιο ήσυχοι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved