Ζωή σαν ράλι και… αγωνιστικό καρότσι!

Μαχητικό, με στιλ και άνετο τόσο για τον μπόμπιρα που... κάθεται σε αυτό, όσο και για εσένα που το μεταφέρεις.

Ζωή σαν ράλι και… αγωνιστικό καρότσι!

Ο λόγος για το καρότσι Stokke® Scoot™.Για εσένα που είσαι όλη μέρα στους δρόμους, ζώντας έντονα κάθε στιγμή της ημέρας και «ρουφώντας» και το τελευταίο δευτερόλεπτο, το Stokke® Scoot™, χάρη στη μεγάλη του ικανότητα για ελιγμούς με τους περιστρεφόμενους τροχούς και το μικρό του όγκο, κυλάει εύκολα και αποτελεί την ιδανική λύση για βόλτες σε πολυάσχολους δρόμους και χρήση στα μεταφορικά μέσα, αλλά και για ταξίδια!Επηρεασμένο από την αισθητική και λειτουργικότητα των vintage σκούτερ, είναι το Stokke® Scoot™, έτσι εξηγείται και το όνομά του!

Stokke Scoot 1 3

Ο μηχανισμός εύκολης αναδίπλωσης, οι μαλακές του αναρτήσεις, ο στιβαρός σκελετός, καθώς και η εξαιρετική ποιότητα των υλικών κάνουν τη βόλτα μοναδική εμπειρία για τους λιλιπούτειους φίλους, αλλά κυρίως για τους γονείς. Και φυσικά, το κάθισμα είναι τοποθετημένο ψηλά προς τη μεριά του γονιού, για να έχεις οπτική επαφή και μέγιστη επικοινωνία με το μικρό σου!

Stokke Scoot 2 3

Και επειδή η ζωή καμιά φορά θυμίζει ράλι, τα νέα Style Kits βασίστηκαν στην παράδοση των ευρωπαϊκών αγώνων ταχύτητας!Το στρογγυλεμένο σχήμα δημιουργεί ένα γοητευτικό αποτέλεσμα παρέχοντας μέγιστη προστασία, ενώ η έξυπνη μηχανική του το κάνει πραγματικά... σβέλτο!

Stokke Scoot 5 3

Ο αγώνας ξεκίνησε για την απόκτηση μιας από τις τέσσερις περιορισμένες εκδόσεις style kits -σχεδιασμένων αποκλειστικά για το καρότσι Stokke® Scoot™. Εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά χρώματα των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων-αντικών, διατίθενται σε πράσινο, κόκκινο, κίτρινο και μπλε υψηλών επιδόσεων. Τα χρώματα αυτά παραπέμπουν στο πνεύμα των αγώνων κλασικών αυτοκινήτων. Προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως ρίγες με το χαρακτηριστικό ασπρόμαυρο καρό της σημαίας τερματισμού και ενσωματωμένος εξαερισμός στην προστατευτική κουκούλα, δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση σε αυτό το αγωνιστικό kit.

Stokipuiopi

Φτιαγμένο να μοιάζει με κάθισμα αγωνιστικού αυτοκινήτου, το ένθετο καθίσματος που περιλαμβάνεται προσφέρει επιπλέον άνεση στο παιδί, με αφράτη επένδυση και σουέντ αίσθηση. Επιπλέον, το μαξιλαράκι με αυλακώσεις αφήνει τον αέρα να κυκλοφορεί απομακρύνοντας την υγρασία!

Stokke Scoot0p

Περιλαμβάνονται τα εξής:
-Κουκούλα με γείσο, εξαερισμός και ασπρόμαυρες καρό λεπτομέρειες
-Αγωνιστικό ένθετο μαξιλαράκι καθίσματος
-Τσάντα για τις αγορές των γονιών.

Έτοιμη να δοκιμάσεις ένα... test drive;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα ( www.stokke.com ) και Facebook / StokkeGreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved