Δείτε πώς φτιάχνονται τα πιο εντυπωσιακά και πολύχρωμα bagels του κόσμου (βίντεο)

Τα bagels είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Αμερική. Όμως τα συγκεκριμένα bagels, στα χρώματα του ουράνιου τόξου, έχουν γίνει ανάρπαστα στη Νέα Υόρκη.

Δείτε πώς φτιάχνονται τα πιο εντυπωσιακά και πολύχρωμα bagels του κόσμου (βίντεο)

Καθημερινά σχηματίζονται ουρές έξω από το μικρό αρτοποιείο στο Μπρούκλιν, στο The Bagel Store, για ένα χρωματιστό bagel.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Scot Rossillo, φτιάχνει αυτά το χρωματιστά ...κουλουράκια εδώ και 20 χρόνια και, όπως λέει, η δημιουργία τους είναι ένας συνδυασμός πάθους και τέχνης.

Ήδη, από τον περασμένο Οκτώβριο το Business Insider είχε γράψει για το φαινόμενο των πολύχρωμων κουλουριών που νομίζεις ότι είναι φτιαγμένα από πλαστελίνη.

Μάλιστα το Insider έφτιαξε ένα βίντεο που δείχνει πώς ακριβώς παρασκευάζονται αυτά τα εντυπωσιακά bagels, με το εξωπραγματικό χρώμα. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη και απαιτείται αρκετός χρόνος. Για την κάθε ζύμη του εκλεκτού εδέσματος, προστίθεται ένα διαφορετικό νέον χρώμα και στη συνέχεια χωρίζεται σε μικρά μέρη. Αυτά συμπιέζονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα χρωματιστό πύργο με ζύμη, ο οποίος χωρίζεται σε μικρότερα κομμάτια και πλάθονται στο χέρι!

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουμε, μπορούμε όμως να δούμε τον τρόπο παρασκευής τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved