Ένα 13χρονο παιδί με σπάνια ασθένεια χαρίζει τα παιχνίδια του σε άλλα άρρωστα παιδιά!

Είναι ορισμένες ειδήσεις που σε ξεπερνούν. Που σε κάνουν να αισθάνεσαι ντροπή για όσες φορές γκρινιάζεις, διαμαρτύρεσαι, παραπονιέσαι.

Ένα 13χρονο παιδί με σπάνια ασθένεια χαρίζει τα παιχνίδια του σε άλλα άρρωστα παιδιά!

Μία τέτοια είδηση είναι και αυτή με τον 13 χρονο Brenden, ο οποίος αν και γεννήθηκε με μία σπάνια μορφή νανισμού, ενδιαφέρεται όχι για τον εαυτό του αλλά για όσα παιδιά είναι άρρωστα και έχουν την ανάγκη των άλλων.

«Ενδιαφέρεται περισσότερο για τους άλλους και όχι για τον εαυτό του. Αυτό με αφήνει άφωνο. Δώρισε μάλιστα όλα τα δώρα των γενεθλίων του προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να ενισχύσει το τοπικό νοσοκομείο Παίδων», ανέφερε ο πατέρας του Chris Baker μιλώντας στο ABC News.

HT Brenden baker 2 er 160203 4x3 992

Μαζί με τη βοήθεια του πατέρα του, ο Brenden έφτιαξε μία σελίδα δωρεών (GoFundMe) για το Children's Miracle Network και κατόρθωσε να συγκεντρώσει 5.000 δολάρια.

«Δεν τον έχω δει να είναι μία μέρα στεναχωρημένος», είπε ο περήφανος πατέρας για το γιο του ο οποίος παρότι πάσχει από το σύνδρομο Desbuquois που επηρεάζει τα κόκκαλα και την έχουν μόλις 32 άτομα στον κόσμο, αντιμετωπίζει τη ζωή με χαμόγελο και αισιοδοξία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved