Το αγοράκι έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και τώρα οι γονείς του ξεκίνησαν εκστρατεία ενημέρωσης (βίντεο)

«Κρατείστε τα παιδιά σας μακριά από την κουζίνα», προειδοποιεί η οικογένεια Delgadillos από την Ουάσινγκτον, μετά το φοβερό ατύχημα που συνέβη στον 4 χρονο γιο τους.

Το αγοράκι έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και τώρα οι γονείς του ξεκίνησαν εκστρατεία ενημέρωσης (βίντεο)

Οι γονείς του Derek ετοίμαζαν το βραδινό με τα δύο τους παιδιά να βρίσκονται στην κουζίνα. Σε κλάσματα δευτερολέπτου είδαν το μεγάλο τους γιο να σπαράζει από τους πόνους καθώς το νερό που έβραζε στο μάτι της κουζίνας έπεσε όλο πάνω του!

Ο Derek επιχείρησε να προστατεύσει το μικρότερο αδελφό του όταν προσπάθησε να τραβήξει την κατσαρόλα από την κουζίνα και εν μέρει τα κατάφερε. Προφύλαξε τον αδελφό του αλλά ο ίδιος κάηκε πολύ σοβαρά.

boy burned boiling water2

Χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, καθώς τα εγκαύματά του ήταν τρίτου βαθμού και κάλυπταν το 15% του σώματός του.

Αν και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, θα χρειαστεί ακόμα αρκετός χρόνος έως ότου αποκατασταθούν πλήρως τα εγκαύματά του.

Τόσο ο γιατρός όσο και οι γονείς του Derek εφιστούν την προσοχή όλων των γονιών, τονίζοντας ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνουν χωρίς επίβλεψη τα παιδιά στην κουζίνα και ειδικά όταν μαγειρεύουν καθώς ο κίνδυνος να συμβεί ένα ατύχημα είναι πολύ μεγάλος. "Οταν ένα παιδί έχει μάθει να παίζει με τα κουζινικά ( κατσαρόλες, τηγάνια), δεν μπορεί να καταλάβει -πάντα- ποια είναι η διαφορά όταν είναι στο μάτι της κουζίνας. Γι' αυτό προσοχή", τονίζει ο Dr. Tham Pham, θεράπων γιατρός του Derek.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved