Τα παιδιά πλημμυρίζουν χαμόγελα τη δημοτική παιδική βιβλιοθήκη στο Βαρικό Φλώρινας

Γέλια, χαρά, ελπίδα. Τα τρία «συστατικά» που θα πλημμυρίσουν σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Σχολείο Βαρικού, από τα παιδιά που θα γεμίσουν τις δύο αίθουσες της δημοτικής παιδικής βιβλιοθήκης που ετοίμασε η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών «Journalists Acting».

Τα παιδιά πλημμυρίζουν χαμόγελα τη δημοτική παιδική βιβλιοθήκη στο Βαρικό Φλώρινας

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Μετά από δυο ημέρες εργασιών από τους εθελοντές της ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, που έδωσαν και την ψυχή τους για να καταφέρουν να είναι όλα στην εντέλεια στους απαιτούμενους χρόνους, αλλά πιο πολύ για να ευχαριστήσουν τους λιλιπούτειους κατοίκους του Βαρικού Φλώρινας, λίγες μόνο ώρες μένουν για τα εγκαίνια, σήμερα στις 6 το απόγευμα.

SAM 2870

Με πυρετώδεις ρυθμούς μπαίνουν και τα τελευταία βιβλία στα ράφια, ενώ οι μικροί φίλοι μετρούν ώρες για να πιάσουν στα χέρια τους τα βιβλία και τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν για την έβδομη βιβλιοθήκη-σταθμό του Δικτύου Εθελοντών «Journalists Acting». Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS ανέλαβε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την επίπλωση και το σχεδιασμό για την υλοποίηση όλων των βιβλιοθηκών, γεμίζοντας χαμόγελα τα παιδικά πρόσωπα.

SAM 2875

Οι μαμάδες γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πώς ένα βιβλίο μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς των παιδιών μας και πως εμείς οι ίδιες πρέπει να επιδιώκουμε να έρχονται τα παιδιά μας όλο και πιο κοντά στη γνώση. Ιστορία, λογοτεχνία, κόμικς, οι σελίδες από οποιοδήποτε βιβλίο βάζουν ένα ακόμη λιθαράκι στο παζλ της συμπεριφοράς και της ψυχολογίας των παιδιών μας.

SAM 2885

Τα πιτσιρίκια ανυπομονούν να καθίσουν στις νέες τους καρέκλες,να αγκαλιάσουν ένα βιβλίο και να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά. Το Mothersblog.gr θα είναι εδώ! Μείνετε συντονισμένες!

SAM 2891

Διαβάστε περισσότερα στο ikea.gr/stathmoiharas

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved