Γυναίκα σέρφερ,με ένα χέρι,απέκτησε γιο και του αλλάζει πάνα με το πόδι

Η ιστορία της 25χρονης Bethany Hamilton  είναι γνωστή. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το σέρφινγκ καθώς αγαπούσε πολύ τη θάλασσα. Όμως σε ηλικία μόλις 13 ετών της συνέβη ένα τρομερό ατύχημα. Της επιτέθηκε καρχαρίας και έχασε το αριστερό της χέρι!

Γυναίκα σέρφερ,με ένα χέρι,απέκτησε γιο και του αλλάζει πάνα με το πόδι

Όμως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, δεν το έβαλε κάτω. Κάθε άλλο. Συνέχισε τη ζωή της, και σήμερα δηλώνει πραγματικά ευτυχισμένη.Ο λόγος; Μα φυσικά ο επτά μηνών γιος της Tobias, που έφερε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2015.

SERFER

Όπως παραδέχτηκε η νεαρή μαμά, οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι καθώς ο γιος της είχε κολικούς αλλά πλέον η ζωή τους έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όταν πρόκειται να του αλλάξει πάνα, χρησιμοποιεί και το πόδι της. Κρατά τα πόδια του μικρού με τα δικά της και με το χέρι της του βάζει την πάνα. Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αλλά άλλοτε με μεγαλύτερη προσπάθεια και άλλοτε με λιγότερη, τα καταφέρνει, σύμφωνα με όσα είπε στη DailyMail.

SERFER2

Η ίδια ανυπομονεί να μεγαλώσει λίγο ο Tobias για να του μάθει να ανεβαίνει στη σανίδα και να απολαμβάνει τη θάλασσα. Θα του μιλήσει και για τη επίθεση που δέχτηκε από τον καρχαρία, θέλοντας να του δώσει να καταλάβει ότι η ζωή συνεχίζεται ακόμα και αν υπάρξουν κακές στιγμές.

SERFER4

«Ελπίζω όσα του δείξω να τον ενθαρρύνουν να ακολουθήσει τα όνειρά του», είπε η ευτυχισμένη μαμά

Διαβάστε επίσης : Είναι 6 μηνών έγκυος, έχει μόνο ένα χέρι και παρ' όλα αυτά δαμάζει ακόμη τα κύματα!(εικόνες)

SERFER3
HAMI
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved