Νέα δεδομένα στην πλύση!

Είσαι μανούλα και δεν έχεις πολύ χρόνο για χάσιμο... Θέλεις όλα να γίνονται γρήγορα, χωρίς να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια. Και ο λόγος, φυσικά, γίνεται για τις δουλειές του σπιτιού!

Νέα δεδομένα στην πλύση!

Ήρθε η ώρα να υποδεχθείς το πλυντήριο του μέλλοντος! Η επαναστατική τεχνολογία TurboWash™ της LG Electronics (LG) έρχεται να θέσει νέα δεδομένα στην πλύση, αφού εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και νερό, ενώ εξασφαλίζει υψηλή απόδοση πλύσης και άψογη καθαριότητα χωρίς συμβιβασμούς!

Και πώς θα κερδίσεις; Η καινοτόμα τεχνολογία ολοκληρώνει έναν κανονικό κύκλο πλύσης σε λιγότερο από μία ώρα! Χάρη στο σύστημα «Jet Spray», που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, για πεντακάθαρα ρούχα σε 59 μόλις λεπτά *, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση!

Έχεις να φροντίσεις για τόσα πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα, από το πρωί που θα ετοιμάσεις το αγγελούδι σου να πάει στο σχολείο, να μαγειρέψεις, να ασχοληθείς με τις υπόλοιπες εργασίες εντός και εκτός σπιτιού, τα καθημερινά ψώνια κι ένα σωρό ακόμη πράγματα που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο κόπο χρειάζονται... Τώρα μπορείς να απολαύσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου!

Και επειδή όλες μας ξέρουμε πως τα παιδιά συχνά λερώνονται και δύσκολα φορούν το ίδιο ρούχο δεύτερη φορά, τα νέα πλυντήρια ρούχων της LG διαθέτουν και την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive η οποία προσφέρει υψηλή απόδοση πλύσης και φροντίδας, με λιγότερες φθορές, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό κινήσεων του κάδου ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης που έχει επιλεχθεί. Έτσι, σε συνδυασμό με την ελεγχόμενη ταχύτητα στυψίματος και την ικανότητα του κάδου να περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, βελτιώνεται η απόδοση, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική καθαριότητα και φροντίδα σε κάθε πλύση!

Από εδώ και στο εξής, δεν θα σκέφτεσαι αν, πώς και πόσο χρόνο θα σου πάρει μία πλύση! Τα νέα πλυντήρια της LG τεχνολογίας TurboWashTM είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, προσφέροντας καινοτομία για μια καλύτερη ζωή!

Δεν έχεις παρά να τα ανακαλύψεις!

* Δοκιμή Intertek: Το πρόγραμμα «Βαμβακερά», 40℃, 1400 στροφές, μισό φορτίο πλύσης, με επιλογή TurboWashTM ολοκληρώνεται σε 59’ +/- 5%.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved