Ποιος θέλει να λάβει γράμμα από τον αγαπημένο του ήρωα;

Οι αγαπημένοι ήρωες της Disney πρωταγωνιστούν στα πιο παραμυθένια όνειρα όλων μας, όσο κι αν μεγαλώνουμε. Οι μικροί μας φίλοι, ακόμη περισσότερο, αναζητούν τους ήρωες που με τις περιπέτειές τους τους κρατούν συντροφιά και θα έδιναν τα πάντα για να τους συναντήσουν από κοντά, έστω και στη σφαίρα της φαντασίας τους...

Ποιος θέλει να λάβει γράμμα από τον αγαπημένο του ήρωα;

Και επειδή στόχος της κάθε μανούλας είναι να κάνει τα όνειρα των παιδιών της πραγματικότητα, τώρα μπορείτε να φέρετε το αγγελούδι σας ακόμη πιο κοντά στον αγαπημένο του ήρωα και να «συνομιλήσει» μαζί του!

Πώς; Είναι απλό. Μόλις το Disney Junior μάθει ποιος είναι ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, θα τους δώσει την ευκαιρία να αλληλογραφήσουν με τους αγαπημένο τους ήρωα και να κερδίσουν μοναδικά δώρα! Εσείς ακόμη να στείλετε γράμμα στην Μίννι, τον Μίκυ, τον Μάιλς, τον Τζέικ, την Πριγκίπισσα Σοφία ή την Μικρή Γιατρό;

gr dj activity n d17a667c

Τι πρέπει να κάνετε: Θα επισκεφτείτε το διαδικτυακό χώρο disneyjunior.gr/letters και παρέα με το ζουζούνι σας θα γράψετε το γράμμα σας στους αγαπημένους Disney Junior ήρωες με μια από τις επιστολές που εκεί θα βρείτε.

Έπειτα, θα επισκεφτείτε ένα από τα παιχνιδάδικα Μουστάκα για να το ταχυδρομήσετε στο ειδικό γραμματοκιβώτιο και μπορεί να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά Disney Junior δώρα! Να γνωρίζετε πως με την αποστολή του γράμματος, μπαίνετε απευθείας στην κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά δώρα, ενώ σύντομα θα λάβετε και απάντηση από τον αγαπημένο σας ήρωα! Τα 150 πιο δημιουργικά γράμματα θα κερδίσουν Disney Junior δώρα.

gr dj ris invite n 6e5b8f0c

Ο Μίκυ, η Μίννι, ο Κάπτεν Τζέικ, η Σοφία, ο Μάιλς και η Μικρή Γιατρός περιμένουν τα γράμματα σας! Μπείτε τώρα στο disneyjunior.gr/letters και γράψτε το γράμμα σας μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Και μην ξεχνάτε πως, για ακόμα περισσότερη διασκέδαση, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές στο Disney Junior καθημερινά!

- H σειρά «Σοφία η Πριγκίπισσα» εξιστορεί τις περιπέτειες ενός μικρού κοριτσιού που γίνεται Πριγκίπισσα και μαθαίνει με την βοήθεια Νεράιδων δασκάλων, φίλων ζωάκια αλλά και με επισκέψεις από τις αγαπημένες Πριγκίπισσες της Disney, ότι οι αξίες που έχουμε μέσα μας μετράνε. Καθημερινά στις 10.00 πμ.

gr dj ai pdf invite sofia n d5d801c0

- Η σειρά «Κάπτεν Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ» εξιστορεί τις περιπέτειες του θαρραλέου Καπετάνιου Τζέικ και του πληρώματός του καθώς ψάχνουν πολύτιμους θησαυρούς και μάχονται ενάντια στον Πειρατή Κάπτεν Χουκ σε μοναδικά μέρη στην Χώρα του Ποτέ. Καθημερινά στις 19:10.

gr dj ai pdf invite jake n 31c7db1f

- Η σειρά «Μικρή Γιατρός» παρακολουθεί την Ντότι που φροντίζει τα κουκλάκια και τα παιχνίδια της στην δική της μικρή κλινική. Όταν η Ντότι φοράει το στηθοσκόπιό της τα παιχνίδια μαγικά ζωντανεύουν και αν χρειάζονται φροντίδα η Μικρή Γιατρός είναι εκεί για αυτά. Καθημερινά στις 09:35 πμ.

gr dj ai pdf invite doc n a2268027

- Η νέα σειρά «ο Μάιλς του Αύριο» μας ταξιδεύει στο διάστημα όπου ο Μάιλς και η οικογένειά του εκτελούν τις πιο απίθανες διαστημικές αποστολές. Καθημερινά στις 18:05.

gr dj ai pdf invite miles n 47673e64

- Η πολυαγαπημένη σειρά «Λέσχη του Μίκυ Μάους» καλεί τους μικρούς της φίλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Μίκυ Μάους και τους φίλους του από την Λέσχη για να λύσουν μικρά προβλήματα και να μάθουν νέα πράγματα. Καθημερινά στις 14:30. Μαζί έρχονται και τα επεισόδια μικρού μήκους «Ένα καρτούν από την Μπουτίκ της Μίννι» όπου η Μίννι μας αποδεικνύει την αγάπη της για την μόδα μέσα από την Μπουτίκ της που φτιάχνει φιόγκους και παπιγιόν για κάθε περίσταση!

gr dj ai pdf invite mickey n 214fccfd
gr dj ai pdf invite minnie n b3f81a93

Καλή σας διασκέδαση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved