Η Sarkk ΑΒΕΕ για μια ακόμη φορά δώρισε καινούργια είδη ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ Tommy Hilfiger και Hilfiger Denim

Για μία ακόμα φορά, η Sarkk ΑΒΕΕ, πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ Tommy Hilfiger και Hilfiger Denim σε ανθρώπους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και στα Παιδικά Χωριά SOS: Βάρης, Θεσσαλονίκης, Θράκης και στον Ξενώνα Ελίζα

Η Sarkk ΑΒΕΕ για μια ακόμη φορά δώρισε καινούργια είδη ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ Tommy Hilfiger και Hilfiger Denim

Περισσότερα από 4.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους «ταξίδεψαν» μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας χαρίζοντας χαρά σε ανθρώπους που στερούνται βασικών αγαθών.

Μερικές μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τα στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν τους δύο οικείους τους προορισμούς για να «ανταλλάξουν» την δική τους συνεισφορά με το καλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από το χαμόγελο των παιδιών.

Ο κ. Γιώργος Μπετχαβάς, Γενικός Διευθυντής της Sarkk ΑΒΕΕ, που παρευρέθηκε στην παράδοση των δωρεών, δήλωσε: «Για όλους εμάς στην οικογένεια της SARKK είναι πολύ σημαντική αυτή η δυνατότητα που μας δίνεται να δωρίζουμε ρουχισμό και υποδήματα σε παιδιά, ενήλικες, μονογονεϊκές οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους. Η ενέργεια αυτή ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014 αγκαλιάζοντας τους 2 αυτούς οργανισμούς και έχει γίνει πλέον θεσμός για την Sarkk. Επισκεπτόμενοι για 4η φορά αυτούς τους δύο οικείους μας προορισμούς, νοιώθουμε την προσφορά και την ανιδιοτελή αγάπη των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτούς αλλά και το αίσθημα χαράς και οικειότητας που μας δείχνουν οι φιλοξενούμενοί τους. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη ένταση με όποιο τρόπο μπορούμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved