Αλληλογραφήστε με τους αγαπημένους σας Disney Junior Ήρωες

Θελήσατε ποτέ να στείλετε ένα γράμμα στην Μίννι, στον Μίκυ, στον Μάιλς, στον Τζέικ, στην Πριγκίπισσα Σοφία ή στην Μικρή Γιατρό; Το Disney Junior θέλει να μάθει ποιός είναι ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών και τους δίνει την ευκαιρία να αλληλογραφήσουν με τους αγαπημένο τους ήρωες και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Αλληλογραφήστε με τους αγαπημένους σας Disney Junior Ήρωες

Από τις 12 Ιανουαρίου, μπορείτε να γράψετε το γράμμα σας στους αγαπημένους Disney Junior ήρωες με μια από τις επιστολές που θα βρείτε στο disneyjunior.gr/letters. Επισκεφτείτε ένα από τα παιχνιδάδικα Μουστάκα για να το ταχυδρομήσετε και μπορεί να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά Disney Junior δώρα! Με την αποστολή του γράμματος, μπαίνετε απ’ ευθείας στην κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά δώρα, ενώ σύντομα θα λάβετε και απάντηση από τον αγαπημένο σας ήρωα. Τα 150 πιο δημιουργικά γράμματα θα κερδίσουν Disney Junior δώρα.

Ο Μίκυ, η Μίννι, ο Κάπτεν Τζέικ, η Σοφία, ο Μάιλς και η Μικρή Γιατρός περιμένουν τα γράμματα σας! Μπείτε τώρα στο disneyjunior.gr/letters και γράψτε το γράμμα σας μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Και για ακόμα περρισότερη διασκέδαση μην χάσετε τις αγαπημένες σας σειρές στο Disney Junior καθημερινά!
- H σειρά «Σοφία η Πριγκίπισσα» εξιστορεί τις περιπέτειες ενός μικρού κοριτσιού που γίνεται Πριγκίπισσα και μαθαίνει με την βοήθεια Νεράιδων δασκάλων, φίλων ζωάκια αλλά και με επισκέψεις από τις αγαπημένες Πριγκίπισσες της Disney, ότι οι αξίες που έχουμε μέσα μας μετράνε. Καθημερινά στις 10.00 π.μ.
- Η σειρά «Κάπτεν Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ» εξιστορεί τις περιπέτειες του θαρραλέου Καπετάνιου Τζέικ και του πληρώματός του καθώς ψάχνουν πολύτιμους θησαυρούς και μάχονται ενάντια στον Πειρατή Κάπτεν Χουκ σε μοναδικά μέρη στην Χώρα του Ποτέ. Καθημερινά στις 19:10 μ.μ.
- Η σειρά «Μικρή Γιατρός» παρακολουθεί την Ντότι που φροντίζει τα κουκλάκια και τα παιχνίδια της στην δική της μικρή κλινική. Όταν η Ντότι φοράει το στηθοσκόπιό της τα παιχνίδια μαγικά ζωντανεύουν και αν χρειάζονται φροντίδα η Μικρή Γιατρός είναι εκεί για αυτά. Καθημερινά στις 09:35 π.μ.
- Η νέα σειρά «O Μάιλς του Αύριο» μας ταξιδεύει στο διάστημα όπου ο Μάιλς και η οικογένειά του εκτελούν τις πιο απίθανες διαστημικές αποστολές. Καθημερινά στις 18:05 μ.μ.
- Η πολυαγαπημένη σειρά «Λέσχη του Μίκυ Μάους» καλεί τους μικρούς της φίλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Μίκυ Μάους και τους φίλους του από την Λέσχη για να λύσουν μικρά προβλήματα και να μάθουν νέα πράγματα. Καθημερινά στις 14:30. Μαζί έρχονται και τα επεισόδια μικρού μήκους «Ένα καρτούν από την Μπουτίκ της Μίννι» όπου η Μίννι μας αποδεικνύει την αγάπη της για την μόδα μέσα από την Μπουτίκ της που φτιάχνει φιόγκους και παπιγιόν για κάθε περίσταση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved