Κατερίνα Καραβάτου: «Η Αέλια χαϊδεύει κάθε βράδυ την κοιλιά μου!»

Για τον τρόπο που βιώνει τη δεύτερη  εγκυμοσύνη της μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «NaMaSte».

Κατερίνα Καραβάτου: «Η Αέλια χαϊδεύει κάθε βράδυ την κοιλιά μου!»

Εισερχόμενη στο πλατό η γνωστή παρουσιάστρια χαιρέτησε τους συντελεστές και την οικοδέσποινα από ...μακριά λέγοντας ότι παίρνει τις προφυλάξεις της για τους γνωστούς λόγους.

«Είμαι καλά», δήλωσε η ευτυχής μαμά που διανύει τον 50 μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε κάποια προτίμηση για το φύλο του δεύτερου παιδιού που είναι αγόρι. Σε αντίθεση όμως με την κόρη της Αέλια που ήθελε αδελφό και ήταν κάθετη σε αυτό.

«Όταν της είπα ότι δεν μπορώ να τη σηκώνω αγκαλιά γιατί περιμένω μωρό, η αντίδρασή της ήταν απόλυτη: «Με τον αδελφό μου θα κάνουμε αυτό...». Αυτό ήθελε, έναν αδελφό», αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια. Όπως είπε στη Ναταλία Γερμανού η κόρη της είναι ένα δυναμικό κοριτσάκι.

Οσον αφορά για το αν ήταν έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί απάντησε: «Δεν ξέρω καν αν ήμουν έτοιμη για παιδάκι. Αυτό το αποφασίζει μόνο ο Θεός και ο Κρατερός. Επειδή εγώ και ο Κρατερός είμαστε μοναχοπαίδια, θέλαμε να κάνουμε παιδιά».

Περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό που συνέβη χθες βράδυ όταν η Αέλια της χάιδευε την κοιλιά της. Τότε η Κατερίνα της είπε ότι είναι πολύ τυχερή καθώς αυτή και ο Κρατερός δεν γνωρίζουν πώς είναι το συναίσθημα να περιμένει αδελφάκι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved