Γιορτές και ώρα για… μαγεία!

«Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά...», τέλεια αφορμή για αρκετή χρυσόσκονη και πολλή πολλή μαγεία! Και ποιος δεν αγαπά τη λάμψη της μαγείας; Οι μικροί μας φίλοι σίγουρα τη λατρεύουν! Τι να κάνετε για να τους ενθουσιάσετε; Δεν θέλει καθόλου κόπο, μόνο φαντασία!

Γιορτές και ώρα για… μαγεία!

Το πιο διαχρονικό κόλπο είναι αυτό με τον... κουραμπιέ. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, οπότε και ο Άγιος Βασίλης θα πρέπει να φέρει τα δώρα, λίγο πριν το αγγελουδάκι μας πέσει για ύπνο, το καλούμε να αφήσει έναν κουραμπιέ και λίγο χυμό για τον καημένο τον Άη-Βασίλη, που έχει να κάνει τόσο δρόμο μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Μάλιστα, είναι ακόμη πιο πειστικό αν γράψει ένα μικρό σημείωμα που θα εξηγεί στον Άγιο Βασίλη πως ο κουραμπιές είναι για να τον φάει εκείνος και μόνο! Τι πρέπει να κάνετε εσείς; Μα κάτι πολύ απλό! Όταν το παιδάκι σας πέσει για ύπνο, θα πρέπει να «εξαφανίσετε» τον κουραμπιέ (μάλλον τρώγοντάς τον...), ρίχνοντας λίγη ζάχαρη άχνη στο χαλί και τσαλακώνοντας μία χαρτοπετσέτα, για να είναι πιο πειστικό το σκηνικό!

Ένα μοναδικό τρικ που θα ξετρελάνει τα παιδιά προτείνει η NIVEA, που καλεί τα παιδιά να φυτέψουν μια καραμέλα και να φυτρώσει ένα... γλειφιτζούρι! Κι όμως, είναι τόσο μαγικό όσο ακούγεται (για τα παιδικά αθώα μάτια)... αρκεί να ανακαλύψετε κι εσείς το μυστικό τρόπο!

Τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά για να είναι ευτυχισμένα! Η αγάπη και η θαλπωρή των γιορτινών ημερών τα γεμίζει χαμόγελα! Είναι εύκολο για εσάς να μοιράσετε λίγη χρυσόσκονη μαγείας... Αυτές, οι γιορτινές μέρες, δεν θέλουν πολλή σκέψη, πάρτε μερικές ιδέες και στη συνέχεια αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Καλές και... μαγικές γιορτές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved