Ασφάλιση υγείας για όλη την οικογένεια με ένα κλικ!

Η υγεία είναι το πιο σημαντικό αγαθό στις ζωές όλων μας! Γι' αυτό πρέπει να φροντίζουμε γι' αυτή!

Ασφάλιση υγείας για όλη την οικογένεια με ένα κλικ!

Από τη μέρα που έγινα μαμά άρχισα να ανησυχώ ακόμη περισσότερο για τη δική μου ασφάλεια, αλλά και της οικογένειάς μου. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου ήταν το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας σε εμένα, αλλά κυρίως σε αυτούς που αγαπάω και να μην μπορέσω να το αντιμετωπίσω.

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω ιδιωτική ασφάλεια υγείας και για τη μικρή μου από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Τα χρήματα της ασφάλειάς της είναι τα μόνα χρήματα που δεν λυπήθηκα ποτέ!

Όσο περνούν τα χρόνια, νέες τεχνολογίες και οικονομικά προγράμματα για όλες τις ανάγκες και όλες τις τσέπες προκύπτουν. Η ΝΝ Hellas συνδυάζει όλα τα παραπάνω και μας παρουσιάζει ένα νέο direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης μπορεί, ακολουθώντας ορισμένα απλά βήματα, να επιλέξει το πρόγραμμα NN Direct Health, ώστε να εξασφαλίσει την προστασία της υγείας του για τον ίδιο και την οικογένειά του αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας nndirect.gr ή καλώντας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 800 100 60 60 (από σταθερό) και 210 950 60 60 (από κινητό).

Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της σύγχρονης οικογένειας, τα οποία αναζητούν ασφάλιση υγείας με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες και με μία προσιτή τιμή. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η μοναδική προσφορά που δημιούργησε η NNHellas για όλους εμάς: Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, προσφέρει δωρεάν την ασφάλιση όλων των παιδιών του για τον 1ο χρόνο! Έτσι μέσω του NN Direct Health μπορούμε να αποκτήσουμε κάλυψη για εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Βασικό χαρακτηριστικό του NN Direct Health είναι οι απλές διαδικασίες τόσο για την απόκτησή του, όσο και για την παροχή εξυπηρέτησης σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ηλεκτρονικά για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, συμπληρώνει ηλεκτρονική αίτηση και έχει άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου, χωρίς περιττά έγγραφα.

Όσοι αποκτήσουν το NN Direct Health απολαμβάνουν σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων, το μεγαλύτερο στη χώρα. Επιπρόσθετα, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει, παρέχεται η δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο.

Οι παροχές του NN Direct Health δεν σταματούν εδώ! Η NN Hellas, με στόχο τη διατήρηση της υγείας των ασφαλισμένων της, προσφέρει μέσω του NN Direct Health επισκέψεις σε ιατρούς σε όλη την Ελλάδα, διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο. Για να αισθανόμαστε πάντα ασφαλείς το πρωτοποριακό πρόγραμμα NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα.

Τέλος, ο ασφαλισμένος του NN Direct Health έχει διαρκή πρόσβαση σε πληροφορίες για το πρόγραμμά του μέσω του τηλεφώνου του, χάρη στην ειδική χρήσιμη εφαρμογή ΝΝ Direct Health app.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved