Νέο πρόγραμμα από την ΝΝ για όλη την οικογένεια, αποκλειστικά online!

Είναι όμορφο να ξέρεις πώς κάποιος φροντίζει για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η NN Hellas θέλει να βρίσκεται κοντά στις οικογένειες , που αναζητούν ποιοτικά ασφαλιστικά προϊόντα υγείας, προσφέροντας νέες και καινοτόμες υπηρεσίες.

Νέο πρόγραμμα από την ΝΝ για όλη την οικογένεια, αποκλειστικά online!

Με το νέο πρόγραμμα NN Direct Health επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εισάγει ένα direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών, όπου ο γονιός, ακολουθώντας ορισμένα απλά βήματα, μπορεί να εξασφαλίζει εύκολα και γρήγορα την προστασία της υγείας της οικογένειάς του και του ίδιου.

Τι μπορεί όμως να προσφέρει σε μια οικογένεια το ΝΝ Direct Health;

Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να καλύψει τις ανάγκες των μελών μιας οικογένειας που αναζητούν ασφάλιση υγείας με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες , χωρίς περιττά έγγραφα και με μία προσιτή τιμή, δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά για όλους:

Δωρεάν ασφάλιση όλων των παιδιών της οικογένειας, με μόνο την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Όλοι, μέσω του NN Direct Health, αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ποιες είναι οι παροχές που καλύπτουν μία οικογένεια;

Πιο συγκεκριμένα, οι παροχές περιλαμβάνουν πρόσβαση και νοσηλεία σε 40 συνεργαζόμενα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, επείγουσα μεταφορά λόγω έκτακτου περιστατικού υγείας, επισκέψεις σε ιατρούς σε όλη την Ελλάδα, διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Τέλος, η NN Hellas σχεδίασε μία ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες για τον ασφαλισμένο.

Το NN Direct Health μπορείτε να το αποκτήσετε αποκλειστικά μέσω του nndirect.gr ή καλώντας στις γραμμές 800 100 60 60 (χωρίς χρέωση από σταθερό) & 210-950 6060 (από κινητό), ώστε να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους της NN Hellas.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved