Πώς θα φέρει τα δώρα ο Αη-Βασίλης αν δεν έχουμε καμινάδα;

Η ώρα που το ρολόι θα δείξει μεσάνυχτα, ο χρόνος θα αλλάξει, θα καλωσορίσουμε το 2016 και ο Αη-Βασίλης θα φέρει το δώρο του στα μικρά μας αγγελούδια πλησιάζει!

Πώς θα φέρει τα δώρα ο Αη-Βασίλης αν δεν έχουμε καμινάδα;

Είναι, όμως, κάποιοι μικροί φίλοι που αναρωτιούνται πώς θα καταφέρει ο γλυκούλης Άγιος με την κόκκινη στολή να μπει στο σπίτι, αφού η ιστορία τον θέλει να κατεβαίνει από την καμινάδα για να μη γίνει αντιληπτός και εσείς... καμινάδα δεν έχετε!

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και δεν σας πειράζει να ξοδέψετε κάποια χρήματα, τότε «ντύστε» ένα γείτονα Αη-Βασίλη και πείτε του να έρθει λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου να αφήσει το δώρο -που θα έχετε προνοήσει να του δώσετε, ώστε να μπει μέσα κρατώντας το. Βασική είναι η προϋπόθεση ότι έχετε καλές σχέσεις με κάποιον γείτονα που δεν θα ντραπείτε να το ζητήσετε!

Την καλύτερη εναλλακτική λύση μας δίνει η NIVEA με μία φοβερή ιδέα. Καθησυχάστε τα παιδικά προσωπάκια με το μαγικό κλειδί! Είναι αυτό που θα κρεμάσουν έξω από την πόρτα του σπιτιού, για να το χρησιμοποιήσει αποκλειστικά ο αγαπημένος τους Άγιος.

Προσοχή όμως γιατί το μαγικό κλειδί δεν λειτουργεί για τον καθένα, παρά μόνο για εκείνον. Δώστε στα παιδιά ένα κλειδί, που δεν χρειάζεστε πια, να το στολίσουν με κορδέλες. Εναλλακτικά, μπορούν να ζωγραφίσουν ένα κλειδί σε χαρτόνι, στο οποίο μπορούν να προσθέσουν χρώμα και glitter.

Το βράδυ, πριν κοιμηθούν, πρέπει να το κρεμάσουν στην εξώπορτα μαζί με μια κάρτα προς τον Άγιο Βασίλη. Βοηθήστε τα να γράψουν το μήνυμά τους ή κάποιο χαριτωμένο ποίημα και το πρωί θα ενθουσιαστούν με την έκπληξη!

Τέλος, πρωτοτυπήστε αφήνοντας κι εσείς -ως άλλος Αη-Βασίλης- ένα μικρό σημείωμα στο αγαπημένο σας παιδάκι, με δύο λόγια αγάπης...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved