Ανάμεσα στους χιονάνθρωπους υπάρχει ένα πάντα! Μπορείτε να το βρείτε;

Η συγκεκριμένη εικόνα που απεικονίζει δεκάδες χιονανθρωπάκια και ένα κρυμμένο πάντα ανάμεσά τους έχει τρελάνει το διαδίκτυο, με εκατοντάδες χρήστες να προσπαθούν ακόμη να βρουν το κρυμμένο πάντα μέσα στην εικόνα.

Ανάμεσα στους χιονάνθρωπους υπάρχει ένα πάντα! Μπορείτε να το βρείτε;
PANTA

Πολλοί προσπαθούν να εντοπίσουν το μικρό πάντα ανάμεσα στους τόσους χιονανθρωπους. Αυτός που κατάφερε να τρελάνει το διαδίκτυο δεν είναι άλλος από τον Ούγγρο καρτουνίστ Gergely Dudas, που είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα «Dudolf», δημιούργησε την εικόνα στις 16 Δεκεμβρίου όπου και τη δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Από εκείνη τη στιγμή, το σκίτσο του έγινε viral, κερδίζοντας περισσότερα από 51,000 likes και περισσότερα από 112,000 shares.

Η συγκεκριμένη εικόνα μάλιστα, έγινε και είδηση, με πολλά sites σε Ελλάδα και εξωτερικό να δημοσιεύουν την εικόνα και να βάζουν ως τίτλο: «Μπορείτε να βρείτε το πάντα;»

Αλήθεια εσείς μπορείτε να βρείτε το πάντα; Αν όχι, τότε ρίξτε μια ματιά στην εικόνα που βρίσκεται στην παρακάτω gallery! Εμείς σας δίνουμε την απάντηση, κυκλώνοντας το πάντα... μιας και το βρήκαμε!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved