6χρονος «θυσίασε» το χριστουγεννιάτικο δώρο του για να βοηθήσει έναν άστεγο (βίντεο)

Ο Άλεξ Χόβατερ από την Καλιφόρνια αποφάσισε να μην πάρει φέτος δώρο στις γιορτές αλλά να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να αγοράσει φαγητό και ζεστά ρούχα για έναν άστεγο άντρα της περιοχής του!

6χρονος «θυσίασε» το χριστουγεννιάτικο δώρο του για να βοηθήσει έναν άστεγο (βίντεο)

Όπως δήλωσε η μαμά του Μασέλ Χόβατερ, στο τηλεοπτικό κανάλι KBAK, ο γιος της όταν είδε τον άστεγο είχε πολλές απορίες και ήθελε να μάθει πού έμενε, τι θα έτρωγε στις γιορτές αλλά και πώς θα αντιμετώπιζε το κρύο.

Όταν ο 6χρονος Άλεξ έμαθε ότι ο άντρας που είδε στο δρόμο δεν είχε ούτε σπίτι ούτε κανέναν τρόπο να ζεσταθεί θέλησε να τον βοηθήσει. «Σκέφτηκα ότι είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα και ότι θα κάνει πολύ κρύο έξω, οπότε πρέπει να του δώσουμε λίγο φαγητό, νερό και ένα μπουφάν πριν ξεπαγιάσει», είπε ο μικρός Άλεξ.

Η μητέρα του όμως του είπε ότι η οικογένειά τους δεν μπορούσε να τα προσφέρει αυτά στον άντρα παρά μόνο εάν «θυσίαζε» τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του. «Και αυτός είπε “εντάξει να τον βοηθήσουμε”» ανέφερε η μητέρα του.

Και γιατί πήρε αυτή την απόφαση; «Είναι ωραίο να κάνεις κάτι καλό για κάποιον άλλο», απάντησε αφοπλιστικά ο 6χρονος.
Τελικώς, η υπερήφανη μητέρα του μικρού αποκάλυψε στο κανάλι ότι ο γιος της μπορεί να πάρει κάτι... μικρό και συμβολικό για τα Χριστούγεννα!

Και φυσικά το αξίζει.

Δείτε το βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved