
Χριστούγεννα με "Πρίγκιπα και Φτωχό" στο Αβάκιο-Παιδικό Στέκι
Οι μέρες των γιορτών είναι αφιερωμένες στα παιδιά και το Θέατρο προωθεί κατεξοχήν την ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους και συντελεί στην ψυχοπνευματική τους ανάπτυξη.

Οι εξαιρετικές παραστάσεις θεάτρου, κουκλοθεάτρου, μουσικής, για παιδιά είναι μια ευκαιρία να μάθουν για τις ηθικές αξίες και γενικότερα για τη ζωή και γίνονται ένα ισχυρό διδακτικό εργαλείο. Για το λόγο αυτό δεν ξεχνάμε να βάλουμε τις θεατρικές παραστάσεις στη ζωή των παιδιών μας.
Διαβάστε περισσότερα στο culturenow.gr
Διαβάστε επίσης:
http://www.culturenow.gr/43769/xristoygenna-me-thn-paramythoy-sasa-voylgarh-sto-idryma-mixalhs-kakogiannhs
http://www.culturenow.gr/43920/ta-xristoygenna-toy-karagkiozh-sth-viennh-sto-megaro-moysikhs-athhnwn
http://www.culturenow.gr/43725/arhs-troypakhs-h-monh-korfh-poy-kataktas-einai-h-gnwsh-pws-yparxei-panta-mia-akoma-pshloterh
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.