Δείτε τα παιδιά διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι μοντέλα!

Γνώρισαν τα φώτα της δημοσιότητας από πολύ νωρίς. Αποφάσισαν λοιπόν, από μικρή ηλικία να μη μείνουν στη σκιά των πασίγνωστων γονιών τους και να χαράξουν τη δική τους πορεία.

Δείτε τα παιδιά διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι μοντέλα!

Λίγο η εμφάνισή τους, λίγο το «βαρύ» επώνυμό τους και αρκετό ταπεραμέντο σε αρκετές περιπτώσεις, ήταν αρκετά στοιχεία για να μπορέσουν τα παιδιά που σας παρουσιάζουμε να ξεχωρίσουν στον κόσμο της μόδας. Είναι τα πρώτα τους βήματα, κρίθηκαν επιτυχημένα και απομένει να δούμε αν έπεται και συνέχεια.

Ξεχωρίσαμε λοιπόν τους :

-Ντίλαν Μπρόσναν, τον 18χρονο γιος του "Τζέιμς Μποντ" Πιρς, που είναι φέτος το πρόσωπο του οίκου Burberry.

pris2

- Ίρις Λο, την 15χρονη κόρη του Τζουντ Λο και της Σέιντι Φροστ εντυπωσιάζει στην πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση για λογαριασμό διάσημου οίκου πολυτελών πιζαμών.

jude2

-Κάια Γκέρμπερ, την 14χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι πραγματικά ένα όμορφο δροσερό κορίτσι και μάλλον η πορεία της στο μόντελινγκ έχει ήδη ξεκινήσει.

crofo2

-Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ, την 22 χρονη, κόρη του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ η οποία έχει ήδη «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες.

jacker2

-Λίλι Ρόουζ Ντεπ, την 16χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί που έχει ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ.

rosedepp
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved