Τέσσερα Νέα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο ΑVENUE.

Το AVENUE, το εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, συνεχίζει τη δυναμική του παρουσία ως ιδανικός προορισμός για άνετο shopping, φροντίζοντας να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στο κοινό του.

Τέσσερα Νέα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο ΑVENUE.

Τέσσερα νέα καταστήματα εγκαινιαστήκαν πρόσφατα στο AVENUE MALL στο Μαρούσι, προσφέροντας ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για ολόκληρη την οικογένεια.

Το κατάστημα Prenatal με είδη ρούχων και αξεσουάρ για τις μέλλουσες μαμάδες, τα νεογέννητα αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά έως την ηλικία των 8 ετών. Ήρθε για να συμπληρώσει αρμονικά την προσφερόμενη ποικιλία ειδών που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαμάδων και των μπαμπάδων, αλλά και τις προτιμήσεις των μικρών, προσφέροντας προϊόντα βρεφανάπτυξης από τις καλύτερες μάρκες και ευρεία συλλογή ρουχισμού για όλα τα γούστα.

Το κατάστημα Helmi εμπλουτίζει την ποικιλία προτάσεων για τη σύγχρονη και μοντέρνα γυναίκα με ρούχα και αξεσουάρ που σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Φημίζονται τόσο για την απαλότητα και την καλή ποιότητα των υφασμάτων, όσο και για την διαφορετικότητα των σχεδίων τους.

Το κατάστημα Cucunari με αμέτρητους απολαυστικούς συνδυασμούς της φύσης, για να τους γευθείτε κάθε στιγμή. Υπέροχες σοκολάτες, ξηροί καρποί, super foods, αρωματικές ποικιλίες τσαγιού και πολλοί ακόμα "πειρασμοί"!

Τέλος, πανέμορφα κοσμήματα που συνδυάζουν απόλυτα την κομψότητα με την αισθητική τα βρίσκετε πλέον στο νέο κατάστημα ΡΟΥΜΠΙΝΙ. Δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Μια ώρα AVENUE τη μέρα... για να πάει καλά η μέρα. Και στις Γιορτές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved