"The Christmas Factory"-8 μέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα! 8 μόλις ημέρες έμειναν για τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου!

"The Christmas Factory"-8 μέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα

Το παραμύθι όμως, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 27 Νοεμβρίου στο “The Christmas Factory”, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Όλα ξεκίνησαν με μία λαμπερή τελετή έναρξης στις 28 Νοεμβρίου όπου όλοι μαζί υποδεχτήκαμε τον Άγιο Βασίλη με την Κυρά Βασίλενα, τραγουδήσαμε, παίξαμε, κάναμε την ευχή μας αφήνοντάς την να “πετάξει” με όχημα το φανάρι ευχών ψηλά στον ουρανό και απολαύσαμε εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Στις 5 Δεκεμβρίου, το ”The Christmas Factory” παρουσίασε τους "Χριστουγεννιάτικους Πρίγκιπες", μία διαφορετική επίδειξη μόδας για την υποστήριξη του ιδρύματος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με δημιουργίες του σχεδιαστή των Prince, Erotokritos και μια ξεχωριστή μουσική γιορτή από την σοπράνο Κάτια Πάσχου και την ομάδα νέων καλλιτεχνών του ιδρύματος Θεοχαράκη με κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το “The Christmas Factory” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με νέα και ακόμη πιο γιορτινή διακόσμηση, μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων μέσα από μία ζεστή παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Τα μικρά αλλά και τα... μεγάλα παιδιά περνούν διασκεδαστικά το χρόνο τους με ευφάνταστα εργαστήρια που αξιοποιούν και καλλιεργούν τη φαντασία, την δημιουργικότητα και τις δεξιότητες τους αλλά παράλληλα διασκεδάζουν με απίθανα παιχνίδια παρέα με τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια.

Συναρπαστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και χορωδίες ξυπνούν μέσα μας το πνεύμα των Χριστουγέννων, περνούν μηνύματα αλληλεγγύης και αγάπης και μας κάνουν να νιώσουμε και πάλι παιδιά.

Η Χριστουγεννιάτικη αγορά του “The Christmas Factory” με μεγάλη ποικιλία αποτελεί ιδανική επιλογή για την αγορά δώρων στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τυχερά γούρια, κοσμήματα, διακοσμητικά, παιχνίδια, ρούχα περιμένουν να βρουν τον δικό τους παραλήπτη! Και δίπλα σε όλα αυτά η αγορά των Ιδρυμάτων που και φέτος στηρίζει το “The Christmas Factory” και προσφέρουν ανακούφιση και χαρά σε παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πλήθος κόσμου έχει επισκεφθεί το χώρο του “The Christmas Factory” και έχει ήδη νιώσει τη μαγεία που υπάρχει εκεί! Έχουμε πολλά να ζήσουμε ακόμη παρέα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε τις καλύτερες Γιορτές της ζωής μας! Και μην ξεχνάτε... η μαγεία είναι στο χέρι μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved