«Η πεντάμορφη και το τέρας», μια ταινία που μαθαίνει στα παιδιά να μην κρίνουν τους άλλους από την εξωτερική τους εμφάνιση!

Πολλά είναι τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια που αγαπούν αυτή την ταινία. Η Μπελ, η πρωταγωνίστρια της ταινίας αυτής, αναγκάζεται να μείνει σε ένα κάστρο για να σωθεί ο πατέρας της.

«Η πεντάμορφη και το τέρας», μια ταινία που μαθαίνει στα παιδιά να μην κρίνουν τους άλλους από την εξωτερική τους εμφάνιση!

Όταν βλέπει για πρώτη φορά το «Τέρας» μπροστά της, αμέσως δείχνει απέχθεια και δεν θέλει να το βλέπει μπροστά της... Πριν μάθει την ιστορία του, τι κρύβει στην καρδιά του, για ποιο λόγο είναι τόσο άγριο και κακό στα δικά της μάτια. Όταν όμως ζει μαζί του, όταν αφήνει στην άκρη την τερατώδη εμφάνισή του, αρχίζει να αγαπά σιγά σιγά την καρδιά του και αυτό που κρύβει μέσα του.

Εξάλλου αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει αυτή η ταινία στα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. Ότι υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικοί που δεν θα πρέπει να τους κρίνουμε από την εμφάνισή τους . Θα πρέπει πρώτα να τους γνωρίζουμε, να μιλάμε μαζί τους και να του δίνουμε την ευκαιρία να μας δείξουν ποιοι πραγματικά είναι.

Αν θέλετε και εσείς το παιδί σας να μάθει για τη διαφορετικότητα και πώς δεν πρέπει να κρίνουμε τους άλλους από την πρώτη κιόλας γνωριμία θα πρέπει να δει την ταινία της Πεντάμορφης. Οι ταινίες της Disney, που προβάλλονται από τα κανάλια Novacinema δεν απευθύνονται μόνο σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους, καθώς τα μηνύματα που περνούν είναι διαχρονικά κι αφορούν σε όλες τις ηλικίες.

Απολαύστε αυτή την ταινία μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema που δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική συλλογή Disney για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς το επιθυμείτε, κρατώντας τη μαγεία... για πάντα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved