Γιατί τα κορίτσια ταυτίζονται με τις πριγκίπισσες της Disney

Όλα τα κορίτσια λατρεύουν τις πριγκίπισσες της Disney, θέλουν να παρακολουθούν νυχθημερόν τις ταινίες στην τηλεόραση, και να υποδύονται με τις φίλες τους την κάθε πριγκίπισσα.

Γιατί τα κορίτσια ταυτίζονται με τις πριγκίπισσες της Disney

Και μην πείτε ψέματα, σίγουρα τα περισσότερα κορίτσια, έχουν στο υπνοδωμάτιό τους κάποια στολή πριγκίπισσας και πλαστικά γοβάκια που τα φορούν και παίζουν. Η ωραία κοιμωμένη, η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Μπελ είναι μόνο μερικές από αυτές που τα κορίτσια θαυμάζουν.

Γιατί όμως τις θαυμάζουν;

Αρχικά γιατί είναι πριγκίπισσες. Έπειτα επειδή φορούν μακριά φουσκωτά φορέματα, με γκλίτερ και τέλος επειδή όλες καταλήγουν να ζουν αγαπημένες με τον πρίγκιπά τους, ό,τι και αν έχουν περάσει. Τα κορίτσια μαθαίνουν ότι ακόμη και στα παραμύθια δεν είναι όλα ρόδινα. Ότι δεν είναι όλα χαρούμενα, καθώς κάθε πριγκίπισσα από τις παραπάνω πέρασε από πολλές δυσκολίες για να έχει ένα ευτυχισμένο τέλος.

Όμως τα παιδιά μας, πάντα από αυτές τις ιστορίες κρατούν τα καλά στοιχεία. Τα χαρούμενα. Αυτά που τα κάνουν να γελούν και να περνάνε όμορφα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις γιορτές των Χριστουγέννων και δημιουργείστε για τα κορίτσια σας, ημέρες προβολής των αγαπημένων τους ταινιών. Αν κάποια κορίτσια δεν έχουν δει ακόμη μία από τις παραπάνω ταινίες, τώρα είναι η ευκαιρία να τις δουν όλες μαζί, καθώς τα κανάλια Novacinema έχουν προγραμματίσει όχι μόνο την προβολή των πρώτων ταινιών αλλά και των σίκουελ αυτών.

Οι ταινίες της Disney, που προβάλλονται από τα κανάλια Novacinema δεν απευθύνονται μόνο σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους, καθώς τα μηνύματα που περνούν είναι διαχρονικά κι αφορούν σε όλες τις ηλικίες.

Απολαύστε αυτή την ταινία μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema που δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική συλλογή Disney για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς το επιθυμείτε, κρατώντας τη μαγεία... για πάντα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved