Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τα Χριστούγεννα στο Athensheart Mall!

Athensheart Mall και εδώ τα έχετε όλα! Τώρα, ενόψει των γιορτών, το shopping γίνεται μια απίθανη εμπειρία, αφού θα συνδυάσετε μια μοναδική βόλτα καφέ ή φαγητό για όλη την οικογένεια!

Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τα Χριστούγεννα στο Athensheart Mall!

Μέσα σε ένα καλαίσθητο, ασφαλή και πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο, όλοι μπορούμε να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να αγοράσουμε τα δώρα μας, παράλληλα με τις δωρεάν δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις μέρες των γιορτών, με στόχο να διασκεδάσουμε όλοι, μικροί μεγάλοι!

Αν ανήκετε στους... θαρραλέους, τότε μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε τις αντοχές σας στον πάγο στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ice Arena 1.000 τ.μ. που υπάρχει στο athensheart, ενώ για εσάς που αγαπάτε την τέχνη, μην ξεχάσετε να περάσετε και από την έκθεση ζωγραφικής- αγιογραφίας της εικαστικού Νίκης Βλαχοπούλου.

Μαγικά, ιστορίες και ένας Άγιος Βασίλης!
Για τους μικρούς μας φίλους η πιο διασκεδαστική, διαδραστική χριστουγεννιάτικη ιστορία εκτυλίσσεται φέτος στο Athensheart Mall, αφού ο νάνος «Ανάκατας» ζήτησε από τον Αη-Βασίλη να γίνει μάγος περιωπής!

Με μάγια κουλουβάχατα τα ’κανε όλα... Ανάκατα! Τα τρίγωνα έγιναν τετράγωνα, τα δέντρα αναποδογύρισαν και όλα άλλαξαν. Οι μικροί μας φίλοι με τη βοήθεια μαγικών βραχιολιών καλούνται να περάσουν από διάφορες διασκεδαστικές δοκιμασίες να συμμετέχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια τα οποία είναι στημένα σε όλους τους χώρου του εμπορικού κέντρου μπροστά από θεματικά χριστουγεννιάτικα κιόσκια, προσπαθώντας να λύσουν τα προβλήματα που δημιούργησε ο νάνος «Ανάκατας». Στο τέλος θα συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, θα του διηγηθούν τα κατορθώματά τους και θα πάρουν μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσουν μοναδικά δώρα!

Η διασκέδαση για τους μικρούς φίλους του Athensheart δεν σταματά, αφού μπορούν να παίξουν στον παιδότοπο Volta Fun Town στο 3ο επίπεδο, στην πίστα rollers, το τρενάκι και το carousel!

Μοίρασε χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη
Επειδή αυτές τις γιορτές θέλετε να κάνετε περισσότερα παιδιά χαρούμενα, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, 11:00 έως 14:00, μπορείτε να προσφέρετε παιχνίδια σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη, χάρη στη δράση του Σκάι και της Εθνικής Τράπεζας: «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνει και εσύ Αη-Βασίλης».

Επιπλέον, όλοι μπορούν να επιλέξουν για τα δώρα τους και το μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar από 12-31 Δεκεμβρίου στο επίπεδο 2, που συμμετέχουν 8 φιλανθρωπικά σωματεία σε συνεργασία με την Philanthropoli η οποία αποτελεί την πρώτη φιλανθρωπική «πόλη» του διαδικτύου που συγκεντρώνει τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, με στόχο την αύξηση της κοινωνικής προσφοράς!

Μουσική ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες
Στην ατμόσφαιρα του Athensheart Mall ακούγονται όμορφες μελωδίες από το ραδιοφωνικό σταθμό που είναι εγκατεστημένος στο εμπορικό κέντρο ή από μπάντες οι οποίες παίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Το Athensheart Mall είναι άμεσα προσβάσιμο από όλες τις περιοχές της Αθήνας και το parking είναι δωρεάν τις δύο πρώτες ώρες.

Ωράριο Χριστουγεννιάτικων Δραστηριοτήτων
Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:00
Σάββατο-Κυριακή: 11:00-19:00
Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 11:00-19:00

Ζήστε τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων, από 12-31 Δεκεμβρίου και γνώρισε τον «Μάγο των Χριστουγέννων» στο Athensheart Mall, Πειραιώς 180 κόμβος Χαμοστέρνας.

Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://athensheart.gr/christmasmagic/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved