Απίστευτο: Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίζεται εδώ και 95 χρόνια!

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, οι ιδιοκτήτες του αναλαμβάνουν να στολίσουν αυτό το μικρό χριστουγεννιάτικο  δέντρο το οποίο έχει ...επιζήσει από βομβαρδισμούς, πλημμύρες και θύελλες.

Απίστευτο: Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίζεται εδώ και 95 χρόνια!

Για τη σημερινή του ιδιοκτήτρια, Kaye Ashton , το δέντρο αυτό που αισίως "έκλεισε" 95 χρόνια ζωής αποτελεί ένα πολύτιμο κειμίλιο της οικογένειάς της και ένα κομμάτι της ιστορίας της Μ.Βρετανίας.

tree

Το τεχνητό έλατο και τα στολίδια ,που επίσης διασώζονται, αγοράστηκαν το 1920, από την γιαγιά της σημερινής ιδιοκτήτριας, την Elizabeth Naylor. Μία χρονιά που «σημάδεψε» την οικογένεια καθώς πέθανε σε ηλικία μόλις 19 ετών το πρώτο παιδί της Naylor. Από τότε μέχρι σήμερα, η οικογένεια στήνει στο σπίτι της το ίδιο δέντρο, με τα ίδια στολίδια, στη μνήμη του νεαρού!

tree3

«Αισθάνομαι ότι έχω μία μεγάλη υποχρέωση να φροντίσω το δέντρο που περνάει από γεννιά σε γεννιά », είπε στο SWNS, η νυν ιδιοκτήτρια, Kaye Ashton και πρόσθεσε: «Είναι συγκλονιστικό το πώς το δέντρο έχει μείνει ίδιο για περίπου 100 χρόνια, όταν τα πάντα γύρω μας έχουν αλλάξει τόσο πολύ»!

Η Kaye, έχει δύο κόρες, την Amy Wilcox, 43 ετών και την Rebecca Goodhand, 36 ετών, οι οποίες θα συνεχίσουν την παράδοση.

Δείτε εδώ περισσότερa χριστουγεννιάτικa θέματα όπως και πώς θα φτιάξετε νόστιμες υγιεινές χριστουγεννιάτικες συνταγές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved