Άριελ: Η μικρή γοργόνα που αντάλλαξε τη φωνή και την ουρά της, για την ανθρώπινη μορφή!

Σε ένα από τα πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν έδωσε «ζωή» η Disney! Η Disney ανέλαβε την ανάπτυξη της Μικρής Γοργόνας από τη δεκαετία του 1930 έως το 1988 με το στιχουργόΧάουαρντ Άσμαν και το συνθέτη Άλαν Μένκεν να αναλαμβάνουν τη μουσική της ταινίας.

Άριελ: Η μικρή γοργόνα που αντάλλαξε τη φωνή και την ουρά της, για την ανθρώπινη μορφή!

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 17 Νοεμβρίου 1989 και με εισπράξεις που έφτασαν τα 211 εκατομμύρια δολάρια ήταν η μεγαλύτερη σε εισπράξεις ταινία κινουμένων σχεδίων της τότε περιόδου.

Και ποιος δεν έχει δει την ταινία με την κοκκινομάλλα γοργόνα, το Φούσκα το μικρό ψάρι φίλο της και τον Σεμπάστιαν τον κάβουρα να της τραγουδά «Μες το βυθό» ώστε να την προτρέψει να μην κάνει παρέα με ανθρώπους!
Μια ταινία που έχουμε αγαπήσει τόσο εμείς, όσο και τα παιδιά μας. Μια ταινία που μαθαίνει πολλά όμορφα ηθικά διδάγματα στα παιδιά. Έναν εφηβικό έρωτα -με τη μικρή γοργόνα να απογοητεύει τον πατέρα και τις αδερφές της κυνηγώντας τον έρωτα- χωρίς να σκεφτεί οποιεσδήποτε συνέπειες.

LILMER 108 L

Τα παιδιά μέσα από αυτή την ταινία θα μάθουν να υπακούουν τους γονείς τους, να μην ενεργούν μόνο με τα συναισθήματά τους ,καθώς οι συνέπειες πολλές φορές είναι πολύ μεγαλύτερες. Να σκέφτονται πριν κάνουν το οτιδήποτε, ενώ τέλος τα παιδιά θα μάθουν να συγχωρούν πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους άλλους.

Οι ταινίες της Disney, που προβάλλονται από τα κανάλια Novacinema δεν απευθύνονται μόνο σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους, καθώς τα μηνύματα που περνούν είναι διαχρονικά κι αφορούν σε όλες τις ηλικίες.

Απολαύστε αυτή την ταινία μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema που δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική συλλογή Disney για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς το επιθυμείτε, κρατώντας τη μαγεία... για πάντα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved