Stokke Tripp Trapp Ένα κλασικό κομμάτι για όλους και για όλες τις μέρες

Ένα κάθισμα φαγητού κατακτάει τον κόσμο! Άνετο και ασφαλές κάθισμα. Μας φέρνει κοντά. Με στυλ. Εργονομικό. Ανθεκτικό.

Stokke Tripp Trapp  Ένα κλασικό κομμάτι για όλους και για όλες τις μέρες

Το 1972 ο σχεδιαστής Peter Opsvik έψαχνε μια λύση ώστε να μπορεί ο γιος του να κάθεται μαζί τους στο τραπέζι του φαγητού – οι μικροί μαζί με τους μεγάλους!

Μέχρι τότε δεν υπήρχε κανένα παιδικό καρεκλάκι που να φτάνει το κατάλληλο ύψος, να είναι άνετο και στυλάτο. Έτσι δημιούργησε την καρέκλα Tripp Trapp®, φέρνοντας επανάσταση στο χώρο του επίπλου που πρόσφερε εργονομία και design μόνο για ενήλικες και όχι για παιδιά.

CROMATA

Μια ιστορία επιτυχίας πατέρα-γιου που έχει μπει σε περισσότερα από 9 εκατομμύρια σπιτικά παγκοσμίως μέχρι στιγμής.

40 χρόνια απ’ όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το εμβληματικό Tripp Trapp® διατίθεται σήμερα σε 12 διαφορετικά χρώματα, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, κάνοντας κάθε καρέκλα τόσο ιδιαίτερη όσο και η καθημερινή οικογενειακή ζωή.

Φέτος η Stokke ® προωθεί την ατομικότητα και την ελευθερία στο στυλ γύρω από το τραπέζι του φαγητού προσθέτοντας δύο νέα χρώματα και πολλά καινούργια αξεσουάρ στη συλλογή της.

Η καρέκλα Stokke ® Tripp Trapp ® σε Soft Pink κάνει το όνειρο κάθε κοριτσιού πραγματικότητα! Το πουδρένιο παστέλ θα προσελκύει όμορφα και γλυκά το μάτι τα βλέμματα σε κάθε σπίτι.

Το Hazy Grey είναι εκπληκτικά διακριτικό και απόλυτα «σκανδιναβικό». Τονίζει τη φυσική ομορφιά του ξύλου και αναδεικνύει τη λάμψη της δομής του.

 MG 4947

Συνδυάστε οποιοδήποτε μοντέλο Tripp Trapp® με το Newborn Set – και τα πολύ μικρά θα μπορούν να είναι στο τραπέζι με την οικογένειά τους από την πρώτη κιόλας μέρα! Ανεβάζοντας το κάθισμα ψηλά, το παιδί έρχεται πιο κοντά στους γονείς, κι έτσι γίνεται ακόμα πιο στενός ο δεσμός που έχουν.

Η ομορφιά στα μοτίβα: νέα αξεσουάρ

Έξι νέα μοτίβα μαξιλαριών έχουν προστεθεί στη συλλογή της αγαπημένης αυτής καρέκλας και καταφέρνουν να δώσουν προσωπικό χαρακτήρα. Εφαρμόζουν εύκολα στην πλάτη, παρέχοντας επιπλέον άνεση με στυλ. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνα τους ή σε συνδυασμό με το Baby Set και διατίθενται σε επιλεγμένα σχέδια.

 MG 6518

Αστέρια; Πεταλούδες; Ή αυτοκίνητα; Η Stokke® έχει και κάτι ακόμα για τα πολύ μικρά: καλύμματα διπλής όψης για το Newborn Set με αντίστοιχη σαλιάρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved