Κουζινομηχανή Kenwood: Η αγάπη κάθε νοικοκυράς

Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας που αγαπά να φροντίζει την οικογένειά της. Παντρεμένες, ανύπαντρες, μαμάδες και όχι, ονειρεύονται να έχουν αυτό το στολίδι στον πάγκο της κουζίνας τους.

Κουζινομηχανή Kenwood: Η αγάπη κάθε νοικοκυράς

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Ποια δεν θέλει να φτιάχνει πεντανόστιμα πιάτα χωρίς κόπο και χωρίς να σπαταλάει πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα; Όλες φυσικά! Για αυτό οι Κουζινομηχανές Kenwood είναι ο απόλυτος βοηθός της κουζίνας βοηθώντας να εξοικονομήσετε χρόνο και να φτιάξετε πεντανόστιμα πιάτα γρήγορα και εύκολα για την οικογένεια σας αλλά και τους φίλους σας.

Adv 3

Έχω φτιάξει απίστευτα πράγματα με την κουζινομηχανή μου, που ούτε καν θα φανταζόμουν πριν την αποκτήσω! Τσουρέκια και κουλούρια το Πάσχα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες τα Χριστούγεννα και φυσικά ατέλειωτα κέικ για το σχολείο και το καθημερινό σνακ της μικρής μου!

Οι κουζινομηχανές Kenwood είναι γνωστές για την αντοχή τους, τη μοναδική λειτουργικότητά τους και τις πολλαπλές δυνατότητές τους. Διαθέτουν ισχυρά μοτέρ με 5ετή εγγύηση που κυμαίνονται από 800W-1500W ανάλογα το μοντέλο, διαφορετικούς αναδευτήρες (αναδευτήρα Κ, χτυπητήρι, γάντζο ζύμης, αναδευτήρα flexi και αναδευτήρα ελαφράς ανάδευσης) για κάθε είδους ανάμιξη, πλανητική κίνηση για καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερες απώλειες καθώς επίσης και μοναδικά εξαρτήματα.

Το γεγονός ότι οι κουζινομηχανές Kenwood μπορούν να δεχτούν περισσότερα από 20 διαφορετικά εξαρτήματα, σημαίνει ότι δεν περιορίζεστε μόνο στην παρασκευή γλυκών, αλλά και απαιτητικών φαγητών. Εξαρτήματα που προσαρμόζονται επάνω στις κουζινομηχανές και μπορείτε να έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία κουζίνας σε μια μόνο συσκευή, εξοικονομώντας χώρο και χρήματα. Μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα εξαρτημάτων, ανάλογα τις ανάγκες σας, όπως μπλέντερ Thermo Resist ανθεκτικό σε απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας για βελουτέ σούπες και smoothies, παρασκευαστή ανοίγματος φύλλου για πίτες, παρασκευαστή ζυμαρικών για φρέσκα μακαρόνια από αγνά υλικά, κρεατομηχανή για κιμά και λουκάνικα, λαχανοκόπτη για να ετοιμάζετε σαλάτες, παγωτομηχανή για πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό, μύλο αλέσεως για μπαχαρικά, καφέ ή παιδικές τροφές και πολλά άλλα.

Τα Χριστούγεννα φτάνουν όπου να’ ναι! Εσείς περιμένετε ακόμα τον Άγιο Βασίλη;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kenwood.com.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved