«Άγιε μου Βασίλη, είμαι μαμά και αυτό είναι το δώρο που θέλω για τα Χριστούγεννα!»

Η αλήθεια είναι πώς από τη μέρα που έγινα μητέρα έχω αφιερώσει τα πάντα στην κόρη μου. Πάει ο καιρός που πέρναγα από κάποιο μαγαζί και αγόραζα κάτι που έβλεπα στη βιτρίνα. Τώρα, αντί να πάρω στον εαυτό μου κάτι, νιώθω τύψεις και αγοράζω πάντα κάτι για τη μικρή μου κόρη.

«Άγιε μου Βασίλη, είμαι μαμά και αυτό είναι το δώρο που θέλω για τα Χριστούγεννα!»

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Είναι όλη μου η ζωή και τώρα που μεγαλώνει την απολαμβάνω ακόμη περισσότερο. Βλέπω πως της αρέσουν αρκετά πράγματα που αρέσουν σε εμένα, όπως είναι η ζωγραφική και η μαγειρική. Αν και μόνο πέντε ετών με έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο της, φτιάχνοντας όμορφες φιγούρες, όπως κάνει άλλωστε και όταν έρχεται η στιγμή να φτιάξουμε γλυκά μαζί.

80976786576547654765769786987

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας περίοδος. Περιμένουμε πώς και πώς να κλείσουν τα σχολεία για να φτιάξουμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα, μπισκότα, cupcakes και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Πριν μερικές μέρες, φτιάξαμε τα πρώτα μας cupcakes με φούξια (αγαπημένο χρώμα της μικρής μου) βουτυρόκρεμα. Το μίξερ χειρός που είχα... χάλασε... και έτσι δανείστηκα από την κολλητή μου φίλη την κουζινομηχανή Chef Sense της Kenwood. Ήταν ίσως η πρώτη φορά που η κόρη μου έφτιαξε μόνη της τη ζύμη για τα γλυκά και τη ζαχαρόπαστα.

Δεν χρειαζόταν να κρατάω ούτε το μίξερ, ούτε τον κάδο. Της ετοίμασα τα υλικά και τα έριχνε προσεκτικά ένα-ένα μέσα. Όταν ετοιμάσαμε τη ζύμη τη μοιράσαμε σε χαρτάκια ψησίματος, πλύναμε τον κάδο και φτιάξαμε τη βουτυρόκρεμα. «Μαμά, μοιάζει με σαντιγί» μου είπε η μικρή μου, ενώ είχε πάρει το κουτάλι και έτρωγε τη φούξια βουτυρόκρεμα που έφτιαξε με τα χεράκια της. Ήταν ίσως και η πρώτη φορά που πέτυχα την υφή της βουτυρόκρεμας.

45635674574573457356745874568

Η κόρη μου ενθουσιάστηκε που έφτιαξε για πρώτη φορά μόνη της γλυκάκια (καθώς δεν χρειαζόταν τη βοήθειά μου να της κρατάω το μίξερ) και μου ζήτησε να αγοράσω και εγώ μια ίδια κουζινομηχανή, σαν της φίλης μου της Εύας!

Έτσι, λοιπόν, «Άγιε μου Βασίλη (θέλω να πιστεύω ότι ο άνδρας μου θα διαβάσει το άρθρο μου) θέλω να μου φέρεις μία κουζινομηχανή Chef Sense της Kenwood, για να μπορώ να δημιουργώ ακόμη περισσότερες λιχουδιές με το μικρό μου λουλουδάκι!».

Υ.Γ. «Και απλά για να γνωρίζεις, Άγιε μου Βασίλη, ότι τα λεφτά σου δεν θα πάνε χαμένα και θα πιάσουν τόπο, οι βραβευμένες με χρυσό ‘IF Award 2015’ Κουζινομηχανές CHEF SENSE διαθέτουν νέο, μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν όλες τις γνωστές λειτουργίες και δυνατότητες των Κουζινομηχανών KENWOOD. Διαθέτουν ισχυρά μοτέρ 1100W και 1200W, χωρητικότητες κάδου 4,6L και 6,7L, καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες και φυσικά περισσότερα από 20 διαθέσιμα εξαρτήματα για διαφορετικές χρήσεις (παρασκευαστή ζυμαρικών, λαχανοκόπτη, παγωτομηχανή κ.ά.)».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved