Νέο απολαυστικό στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι 2% με μέλι!

Η Κρι Κρι, πιστή στην υψηλή ποιότητα, εμπλουτίζει τη γκάμα της με ένα νέο προϊόν: την αγαπημένη γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού 2% σε απολαυστικό συνδυασμό με μέλι.

Νέο απολαυστικό στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι 2% με μέλι!

Το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι, παρασκευασμένο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, με μόλις 2% λιπαρά και σε συνδυασμό με το μέλι, αποτελεί το πλέον υγιεινό σνακ που χαρίζει ενέργεια με πολύ λίγες θερμίδες. Για το σπίτι, το γραφείο ή τη βόλτα, το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι 2% με μέλι, σε πρακτική split-cup συσκευασία είναι ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Η Kρι Kρι ήταν η πρώτη εταιρεία η οποία εξέλιξε την παράδοση παράγοντας γιαούρτι από γάλα ημέρας, δηλαδή γάλα που γίνεται γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από τη συλλογή του. Το γάλα, ολόφρεσκο και 100% Ελληνικό, συλλέγεται καθημερινά από επιλεγμένες φάρμες και φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες. Έτσι, διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του που συμβάλλουν σε μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, καθώς του αρκεί μία παστερίωση μόνο. Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι στις Σέρρες και μετά από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όταν όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί, το γιαούρτι κλείνεται στο κεσεδάκι του, έτοιμο για κατανάλωση, σε λιγότερες από 24 ώρες!

Το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι 2% με μέλι, γίνεται το αγαπημένο γιαούρτι για όλους, με τη γνήσια γεύση και την αυθεντική απόλαυση που εξασφαλίζει η Κρι Κρι! Απλά δοκιμάστε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved