Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού και των ονείρων!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των παιδιών και των παιχνιδιών! Σίγουρα τα παιχνίδια κάνουν τα παιδικά πρόσωπα να λάμπουν και η αναζήτηση του τέλειου δώρου από γονείς, νονούς, παππούδες και γιαγιάδες έχει ήδη αρχίσει.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού και των ονείρων!

Η δυσκολότερη αλλά και ποιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το κατάλληλο παιχνίδι για κάθε παιδί! Πόσο ασφαλές είναι; Έχει μη τοξικά χρώματα; Ποια είναι η παιδαγωγική αξία και κατά πόσο το δικό μας παιδί θα διασκεδάσει και θα μάθει μέσα από το κάθε παιχνίδι;

Το Toys.gr αγκαλιάζει και προτείνει τα πιο όμορφα, δημιουργικά, εκπαιδευτικά και ποιοτικά παιχνίδια που θα κάνουν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά και παιχνιδιάρικα!

Ξύλινα, λούτρινα και δημιουργικά παιχνίδια, συνθέτουν το μαγικό κόσμο του Toys.gr και προσφέρουν σε κάθε παιδί το πρώτο στάδιο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Αναπτύσσουν και καλλιεργούν την παρατηρητικότητα, τη μνήμη, τη φαντασία και εξελίσσουν τη σκέψη.

Εάν στις αρχικές σας σκέψεις είναι τα παιδικά επιτραπέζια τότε έχουμε να σας πούμε ότι αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή! Τα επιτραπέζια παιχνίδια χαρίζουν στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια και βελτιώνουν τις κοινωνικές, αλλά και τις πνευματικές δεξιότητες του παιδιού.

 23 12 11 12 43 01 t 0097 50 pcs train set 6

Κουκλόσπιτα και κάστρα δεν λείπουν ποτέ από ένα παιδικό δωμάτιο. Με αυτή τη κατηγορία παιχνιδιών, δίνεται στο παιδί η δυνατότητα να αφήσει ελεύθερη τη φαντασία του φτιάχνοντας μια ιστορία που παίρνει ζωή μέσα από το παιχνίδι.

 23 12 11 12 43 01 t 0097 50 pcs train set 8

Τα παιδιά από τη φύση τους αγαπούν τα παιχνίδια ρόλων και τη δυνατότητα που αυτά τους δίνουν να μιμηθούν, να εκφραστούν και να φανταστούν χωρίς όρια.

 23 12 11 12 43 01 t 0097 50 pcs train set 9

Η παρέλαση των μουσικών οργάνων ξεκινά! Αφήστε τα παιδιά να ακολουθήσουν το ρυθμό και να μάθουν τις πρώτες νότες μέσα από τα πολύχρωμα μουσικά όργανα που χαρίζουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.

Για τους μικρούς μας φίλους πολλές φορές, το πιο ενδιαφέρον σημείο του σπιτιού είναι μια σκηνή παιχνιδιού! Εκεί τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να φανταστούν, να κρυφτούν, να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν και να διαβάσουν τα αγαπημένα τους παραμύθια!

 23 12 11 12 43 01 t 0097 50 pcs train set 10

Αφήστε το παιδί να εξερευνήσει και να μάθει μέσα από τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, που κρύβουν εκπλήξεις! Εκατοντάδες επιλογές σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες βρίσκονται στο toys.gr και είναι εδώ για να βοηθήσουν τα παιδιά να διασκεδάσουν και παράλληλα να μάθουν για τα χρώματα, τα σχήματα, την ισορροπία, την λεπτή κινητικότητα, τους ήχους και την αφή.

Το ξύλινο αλογάκι είναι ένα κλασσικό παιχνίδι που αγαπούν όλα τα μικρά παιδιά. Είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά μπορούν να διασκεδάζουν και να ενισχύουν το συντονισμό, την ισορροπία και την σωματική τους δύναμη.

 23 12 11 12 43 01 t 0097 50 pcs train set 4

Τα τρενάκια είναι ένα κλασικό δώρο Χριστουγέννων. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα παιδιά πάντα θα καθηλώνονται μπροστά από τις ράγες, τα μικροσκοπικά τούνελ και τα σταθμαρχεία.

Οι ξύλινες, πλαστικές και μεταλλικές κατασκευές αποτελούν ένα διαχρονικό και δημιουργικό παιχνίδι που απασχολεί τα παιδιά με τις ώρες. Το παιδί θα φτιάξει αυτοκινητάκια, κάστρα, ή κάποια κατασκευή από τη φαντασία του. Μόνο του και απόλυτα συγκεντρωμένο, εξασκώντας ταυτόχρονα τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες.

 23 12 11 12 43 01 t 0097 50 pcs train set 3

Ακόμη και τα πιο υπερκινητικά και θορυβώδη παιδιά, αφοπλίζονται μπροστά σε ένα πλήρες, πολύχρωμο και λαχταριστό σετ ζωγραφικής, αφήνοντας τη φαντασία τους να τους συνεπάρει και ξεκινώντας τη δημιουργία του δικού τους παραμυθιού.

Τα βρεφικά παιχνίδια είναι τα «εργαλεία» που χρησιμοποιούν τα μωρά για να μάθουν τον κόσμο! Οι κύβοι ανακάλυψης, οι κουδουνίστρες, οι ξύλινοι κρίκοι οδοντοφυΐας, τα μαλακά παιχνίδια ανακάλυψης, ερεθίζουν τις αισθήσεις των μωρών και βοηθούν στην ανάπτυξη τους.

 23 12 11 12 43 01 t 0097 50 pcs train set 2

Τα μικρά παιδιά αγαπούν να παίζουν με τις πάνινες κούκλες και πολλές φορές η αγαπημένη τους κούκλα γίνεται ο καλύτερος τους φίλος.

 23 12 11 12 43 01 t 0097 50 pcs train set 5

Αξίζει το καλύτερο για τα παιδιά! Ψάξτε να βρείτε αυτό που τους ταιριάζει ξεκινώντας με μια e-βόλτα στο www.toys.gr!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved