Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Εκάλης δίνει την δική του Γυναικεία Πινελιά στην πιο ξεχωριστή εορταγορά!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών Εκάλης διοργανώνει μία πολύ ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Εκάλης δίνει την δική του Γυναικεία Πινελιά στην πιο ξεχωριστή εορταγορά!

Τα «Χριστούγεννα με Γυναικεία Πινελιά» αποτελούν μία ειδική εορταγορά όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν, να διασκεδάσουν, να γευτούν αγαπημένες λιχουδιές και να επιλέξουν τα δώρα τους μέσα από μία πολύ μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων.

Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα
το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
(11:00 π.μ. – 20:00 μ.μ.)
στο Life Gallery Hotel & Spa (Λ. Θησέως 103, Εκάλη).

Η φετινή μας εκδήλωση είναι μέσα από την καρδιά μας γι’ αυτό και έχουν αυξηθεί οι δραστηριότητες, η ποικιλία των προϊόντων αλλά και οι εκπλήξεις!

Στο φιλόξενο περιβάλλον του Life Gallery Hotel & Spa, που για άλλη μία χρονιά είναι ο βασικός μας υποστηρικτής, θα μπορέσετε να βρείτε ποικιλία πιάτων από την κουζίνα του ξενοδοχείου, καθώς και σπιτικές λιχουδιές και χριστουγεννιάτικα γλυκά από τις κυρίες του συλλόγου, χειροποίητα διακοσμητικά & είδη για το σπίτι, χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ, εορταστικές ιδέες από την KOKi Creations και τα φυτικά καλλυντικά Thank you Cosmetics.

Για τα παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά θα λειτουργήσει Παιδικός Κινηματογράφος (17:00), Παιδικό κουκλοθέατρο "Η Χιονάτη & οι 7 Νάνοι" (15:00), Παιχνίδια και κατασκευές από τα «Χρώματα & Μουσική» και το καθιερωμένο εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Μπισκότων.
Με jazz ήχους θα μας κρατήσει συντροφιά το συγκρότημα Key Royale (13:00-16:00) & τα κάλαντα θα τραγουδήσει η Παιδική Χορωδία της Σχολής Μάνου (12:00 – 12:30).

Το φετινό μας bazaar θα κλείσει με κάτι πολύ ιδιαίτερο!
Ένα After Christmas Party με Χριστουγεννιάτικα Cocktails, Tapas Bar και πολύ γιορτινή διάθεση με την σφραγίδα του Life Gallery Hotel & Spa. .

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί μέσα από την καρδιά μας στην ελληνική αντιπροσωπεία των Γιατρών του Κόσμου.

Ο χώρος της εκδήλωσης θα διακοσμείται από Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις-του Studio 7 που για άλλη μία χρονιά είναι δίπλα μας.

Την διοργάνωση & την επιμέλεια έχει κάνει για άλλη μία χρονιά ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΚΑΛΗΣ με τη συμμετοχή των μαθητών της Σχολής Μάνου, του σωματείου "Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη" και του κέντρου προσχολικής αγωγής «Χρώματα & Μουσική».

Χορηγοί της εκδήλωσης:
Αλεξιάδη Μαίρη, Ισμήνη Ζιούβα, Λέα Κουρμουλή, Δέσποινα Κουτρουμάνου, Ευγενία Κωνσταντάκη, Αλεξία Λεοντιάδου, Φαίη Λεούση, Αλεξάνδρα Μωραϊτου, Νίκη Νταϊφώτη, Μαρία Παγκουλάκη-Like a Fairytale, Πόπη Παπαδοπούλου, Μερόπη Παπαντωνίου, Λίλυ Παρησάκη, , Άννα Σαμιωτάκη, Λίζη Σάττενμανν, KOKi Creations, Mira Creations, Mummy’s Cakes, Rafica-Γλυκά ταξίδια σε Ανατολή και Δύση, Studio 7, Super Market Δημήτριος Θανόπουλος, Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Τhank you Cosmetics.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved