Το ιδανικό σνακ για χαρούμενα παιδιά και… χαρούμενες μαμάδες!

Αγαπημένη Ελληνίδα μάνα, σε καταλαβαίνω, σε νιώθω και σε κατανοώ. Κάποτε είχες τον καημό και το γνωστό σε όλες ερώτημα να σε βασανίζει κάθε μέρα: «Τι θα μαγειρέψω σήμερα;».

Το ιδανικό σνακ για χαρούμενα παιδιά και… χαρούμενες μαμάδες!

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Τώρα που το βλαστάρι σου μεγάλωσε και πήγε στον Παιδικό Σταθμό, έχεις κι άλλες έγνοιες στο κεφάλι σου. «Τι σνακ να βάλω στην τσάντα του παιδιού για να φάει μέχρι να πάω να το πάρω;».

Ε ναι λοιπόν! Έχω σκεφτεί κι εγώ τα πάντα: Από γιαουρτάκια και κεκάκια, μέχρι σάντουιτς, φρούτα και κρουσανάκια. Δεν ξέρετε πόσο έχω δοκιμάσει για τη μικρή μου και ποτέ δεν ξέρω τι να κάνω που να συνδυάζει την ταχύτητα της παρασκευής του (εργαζόμενη μανούλα σίγουρα με νοιώθεις...), την ποιότητα, την διαθρεπτική αξία και τη γεύση ώστε να είναι ικανοποιημένο το παιδί μου αλλά και εγώ.

12348549 994115750632373 2106113161 n

Αυτό που δεν είχα σκεφτεί όμως είναι η πιο απλή, υγιεινή και εύκολη λύση για χαρούμενα παιδιά και χαρούμενες μαμάδες. Σνακς που δε θα τα φάει το παιδί μόνο στο σχολείο, αλλά και στις εξωσχολικές δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του διαβάσματος ή του παιχνιδιού. Και φυσικά ΥΓΙΕΙΝΑ αφού περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη! Γιατί μη μου πεις ότι δεν ένιωσες τύψεις την τελευταία φορά που έβαλες στην τσάντα του παιδιού αυτό το... «λαχταριστό κρουασάν πραλίνας» που ξέρεις ότι θα ξετρελάνει το παιδί σου, αλλά όχι απαραίτητα την υγεία του.

Τέρμα πια οι τύψεις: Τα Εν Ελλάδι mini ήρθαν για να μείνουν (και να σου λύσουν τα χέρια)!

12335984 994115790632369 557986701 n

Τα αγαπημένα μας «μικρά» δημιουργήθηκαν, με βάση την καινοτόμο και γνωστή σε όλους συνταγή Εν Ελλάδι, (επιλογή εκλεκτών κομματιών κρέατος και άμεση ενσωμάτωση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου) και είναι ζουμερά, υγιεινά, γευστικά, φρέσκα κι αρωματικά! Δίνουν λύση σε δεκάδες καθημερινές ανάγκες «λιγούρας», αφού μπορούν να καταναλωθούν κάθε στιγμή της ημέρας, οπουδήποτε, χάρη στην καινοτόμο συσκευασία του, και μπορούν να φτιάξουν την διάθεση του παιδιού αφού υπάρχουν σε τρεις γεύσεις. Γαλοπούλα, πάριζα ή ζαμπόν!

Χαλάρωσε λοιπόν και τρέξε στο σούπερ μάρκετ για ανεφοδιασμό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved