Παιχνίδι και βιβλίο, οι αχώριστοι φίλοι των παιδιών μας

«Πέντε, δέκα δεκαπέντε.... Φτου και βγαίνω!». Πέρασαν χρόνια από όταν τα παιδιά έπαιζαν στους δρόμους κρυφτό, οι καιροί άλλαξαν και όλοι γονείς στρεφόμαστε, συνειδητοποιημένα πλέον, σε ασφαλή παιχνίδια, ποντάροντας στην κοινωνική, γνωστική, ψυχοσυναισθηματική και σωματική γνωστική ανάπτυξη των ζουζουνιών μας.

Παιχνίδι και βιβλίο, οι αχώριστοι φίλοι των παιδιών μας

Τα παιδιά μας είναι ευτυχισμένα όταν παίζουν. Το εκπέμπει το χαμόγελό τους και όλη τους η ενέργεια!Το βλέπουμε, το νιώθουμε! Ξέρουμε καλύτερα πως το παιχνίδι κατέχει μια ουσιαστική και σημαντική θέση στη ζωή του παιδιού, μοιάζει σαν... τροφή και ανάσα της ψυχής και γίνεται ιδανική δημιουργική άσκηση για το νου και το σώμα! Όλες οι μανούλες,όμως, ξέρουμε πως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι το βιβλίο. Ένα παιδικό βιβλίο, με ποιοτικό περιεχόμενο, είναι ο καλύτερος φίλος των μικρών μας, γι’ αυτό πρέπει να διαπαιδαγωγήσουμε τα παιδιά ώστε να συνδυάζουν παιχνίδι και διάβασμα!

PEPPA CHRISTMAS WISH 358

Όμως... τι γίνεται με τα αγόρια σούπερ ήρωες; Το όνειρο όλων των μικρών ηρώων που έχουμε στο σπίτι μας...Αλήθεια, ποιος δεν έχει δει Star Wars; Παίζουμε παρέα με τα παιδιά, ζούμε ξανά το έπος και ανακαλύπτουμε τις συναρπαστικές ιστορίες του καλού εναντίον του κακού σε ένα σύμπαν ηρώων, κακών και εξωγήινων. Με το παιχνίδι Star Wars: Η Εκδίκηση των Σιθ,τα δυναμικά μας αγόρια νιώθουν πως μπορούν να κάνουν τα πάντα, σαν τους αγαπημένους τους ήρωες με τα Ηλεκτρονικά Lightsaber που τείνουν σε μονομαχία με μια κίνηση του καρπού!Αν το δικός σας μικρός ήρωας αγαπά τους συνδυασμούς, ένα μοναδικό παιχνίδι με αμέτρητους από αυτούς, είναι το SuperHeroMashers φιγούρεςτης HASBRO. Θα συνδυάσει χέρια-πόδια και θα φτιάξει το δικό τουmash-up ήρωα με τις προσαρμόσιμες φιγούρες!

oi87i7

Πέρα όμως από το αν ένα παιχνίδι ενισχύει τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, όλοι οι γονείς πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια, πριν αγοράσουμε οτιδήποτε. Θα πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή στα παιχνίδια, διότι ίσως κάποια εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών, καθώς δεν υπόκεινται στα αυστηρά πρότυπα ασφάλειας που ισχύουν για τα παιχνίδια της βιομηχανικής παραγωγής.

Οι λιλιπούτειες φίλες σας θα ανακαλύψουν τη δύναμη της φιλίας με την πιο αγαπημένη μονόκεροπόνυ, που θα αγαπήσουν απίστευτα! MyLittlePony πριγκίπισσα Cadance και οι μικρές σας διακοσμούν τα υπέροχα και χρωματιστά μαλλιά και την ουρά της πριγκίπισσας για να γίνει ακόμα πιο όμορφη, ενώ μπορεί να μας μιλήσει στα ελληνικά!Για τις κούκλες που έχουν καλλιτεχνικές φλέβες, με ελεύθερο και δημιουργικό πνεύμα, το Dohvinci ενισχύει την έμπνευσή τους με τεχνικές και μυστικά τεχνάσματα! Και ποιος ξέρει; Ίσως μια μικρή αρχιτεκτόνισσα να εκκολαφτεί!

7567567567567

Παιχνίδια για κάθε ηλικία και κάθε ενδιαφέρον, που τηρούν πάντα τους κανόνες της ασφάλειας, μπορούμε να ανακαλύψουμε στους διαδρόμους του Public. Ο κος και η κα Πατάτα είναι ένα «τρελούτσικο» ζευγάρι που, με τη χαρά της δημιουργικότητας, προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση! Η πάντα αγαπημένη και κλασική Monopolyγιορτάζει τα 80 χρόνια με μία επετειακή έκδοση! Η νέα Monopoly Παγκόσμια Έκδοση μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ενώ με τη νέα Monopoly Star Wars χρησιμοποιούμε τη Δύναμη για να κατακτήσουμε τους Γαλαξίες!Και για τους μικρούς μας μάγειρες, τρελή, δημιουργική διασκέδαση στο Play-DohCupcake Λουναπάρκ! Φτιάχνουμε τα μεγαλύτερα και πιο εκπληκτικά cupcakes!

Πλάθουμε, περιστρέφουμε και παγώνουν! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία!

Και πάντα το βιβλίο, έρχεται να κρατήσει συντροφιά στα αγγελούδια μας το βράδυ, όταν θα τα νανουρίσουμε με ένα παραμύθι. «Το Γκρούφαλο» είναι μια ιστορία που θα αγαπήσετε, με δέκα διαφορετικούς ήχους, ενώ η «Πέππα το γουρουνάκι» έκανε μια πρωτοχρονιάτικη ευχή και αναρωτιέται αν θα βγει αληθινή!

98767867856785

«Τα ψηλά βουνά» με την απλή αφήγηση και τη ζωντανή γλώσσα του Ζαχαρία Παπαντωνίου καθιστούν το βιβλίο ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα και αξεπέραστα έργα της ελληνικής λογοτεχνίας. Τα μεγάλα παιδιά αγαπούν τα αινίγματα και εσείς λατρεύετε να τα βλέπετε να διαβάζουν. Το «Endgame 2, το κλειδί του ουρανού»είναι αληθινό και μόνο ένας θα κερδίσει, αρκεί να λύσουν τα έξυπνα παιδιά μας το γρίφο!
«Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά» είπε η αλεπού στο μικρό πρίγκιπα και έγινε ένας από τους πιο αγαπημένου ήρωες μικρών και μεγάλων . Χαρίζοντας ένα μοναδικό ημερήσιο ημερολόγιο με τον Μικρό Πρίγκιπα στα παιδιά μας, για τις υποχρεώσεις του νέου έτους, τους μαθαίνουμε να είναι υπεύθυνα και το κυριότερο: Να βάζουν στόχους! Και οι ήρωες που μπορούμε να επιλέξουμε είναι πολύ και αγαπημένοι: τα Minions για παράδειγμα θα τα βρείτε σε ένα 12μηνο ημερολόγιο τοίχου που μπορεί το παιδί να κρεμάσει στο δωμάτιο του για να βλέπει πώς περνάνε τα μικρά κίτρινα σκανταλιάρικα πλασματάκια κάθε ημέρα του έτους! Τέλος, το ημερολόγιο Τα παιδία λέγει θα εκπλήξει ευχάριστα εσάς και τα παιδιά σας αφού περιλαμβάνει αυθεντικές, δροσερές ατάκες των παιδιών και έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα χαμόγελο στην κάθε μέρα που έρχεται.

1125954

Αναζητείστε στα Public περισσότερα ημερολόγια, κάντε μαζί έναν προγραμματισμό για το νέο χρόνο και ανταμείψτε το μικρό σας πρίγκιπα όταν θα πετύχει αυτό που ήθελε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved