Απίστευτο:Εφυγε από το σπίτι της 14 χρονών και βρέθηκε 10 χρόνια μετά σε ίντερνετ καφέ

Οι συνεχείς καυγάδες με τη μαμά της ώθησαν τη 14χρονη Xiaoyun να φύγει από το σπίτι της το 2005 χωρίς καμία εξήγηση και κανένα σημάδι ζωής.

Απίστευτο:Εφυγε από το σπίτι της 14 χρονών και βρέθηκε 10 χρόνια μετά σε ίντερνετ καφέ

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε και καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό της απέβησαν άκαρπες, η οικογένειά της τη θεωρούσε νεκρή.Μέχρι τη στιγμή που κλήθηκαν να πάνε σε ένα ίντερνετ καφέ στην επαρχία Zhejiang, στην Κίνα, προκειμένου να αναγνωρίσουν μία 24χρονη κοπέλα που κοιμόταν εκεί.

Βρέθηκε να παίζει παιχνίδια και μεταφέρθηκε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου διαπιστώθηκε ότι η ταυτότητά της ήταν πλαστή. Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε εγκαταλείψει το σπίτι της μετά από καυγά με τη μητέρα της επειδή δεν πήγαινε στο σχολείο.

Η κοπέλα, ισχυρίστηκε ότι τα τελευταία 10 χρόνια έτρωγε, κοιμόταν και έπαιζε μανιωδώς το παιχνίδι CrossFire σε ίντερνετ καφέ σε διάφορες πόλεις της Κίνας. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, η αστυνομία κατάφερε να αναγνωρίσει τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας και κάλεσε τους γονείς της.

CHIN

Οι ίδιοι είπαν ότι είχαν σχεδόν χάσει κάθε ελπίδα να ξαναδούν την κόρη τους."Είμαι πεισματάρα και θυμώνω εύκολα, οπότε πολλές φορές τη μάλωνα. Έχουν περάσει 10 χρόνια και τώρα είναι ενήλικη. Δεν θα τη μαλώσω ποτέ ξανά", είπε η συγκλονισμένη μητέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved