Η Σταχτοπούτα, η Άριελ και η Πεντάμορφη διηγούνται πώς τα κατάφεραν!

Όταν το σινεμά έρχεται ο σπίτι, η διασκέδαση για τα παιδιά ξεκινά!

Η Σταχτοπούτα, η Άριελ και η Πεντάμορφη διηγούνται πώς τα κατάφεραν!

Μπορεί τα «παιδικά» της τηλεόρασης να σας λύνουν τα χέρια, όμως τι καλύτερο από μία καλογυρισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων που θα κρατήσει παρέα στα αγγελούδια σας με τα οπτικά της εφέ; Δράση, περιπέτεια και φυσικά… μαγεία λαμβάνουν χώρα σε κόσμους που μόνο ένα παιδί μπορεί να πάει!

Η αγαπημένη όλων γοργόνα Άριελ, του γνωστού παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν πραγματεύεται τις σχέσεις ανάμεσα σε πρόσωπα φύσει και θέσει διαφορετικά και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσει έστω και τον παραμικρό προβληματισμό στους μικρούς μας φίλους για το τι είναι δίλημμα.

Με το «Η Mικρή Γοργόνα 3: Tα πρώτα χρόνια της Άριελ» θα ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και προτού η μικρή μας Άριελ γνωρίσει τον πρίγκιπα Έρικ και περπατήσει στην ξηρά στην εποχή που η μουσική ήταν απαγορευμένη στο βασίλειο του βυθού της Ατλαντικής. Δείτε πώς η μικρή γοργόνα θα βρεθεί απέναντι σε ένα μεγάλο δίλημμα όταν θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ της οικογένειας της αλλά και της μεγάλης της αγάπης για τη μουσική. Θα μπορέσει η μικρή γοργόνα να επαναφέρει την αγάπη και τη φιλία στο βασίλειο όταν μάλιστα έχει και την πολύτιμη βοήθεια των φίλων της Σεμπάστιαν και Φλάντερ αλλά και των έξι διασκεδαστικών αδελφών της;

LM3 lm3i keyscn3p X

Πρόκειται για ένα πρίκουελ της γνωστής ιστορίας όπως την ξέρουμε από την Ντίσνεϊ, με την ταινία να πουλά σχεδόν 1 εκατ. αντίγραφα και να σκαρφαλώνει στην κορυφή από την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε. Δράση, πλοκή, εντυπωσιακά animation και έντονες συγκινήσεις, όλα γίνονται κάτω από το βυθό!

Ο Σαρλ Περώ είναι ο «πατέρας» της Σταχτοπούτας, της κοπέλας, που την κακομεταχειρίζονται η κακιά μητριά της και οι αδερφές της, με τους αδελφούς Γκριμ να δίνουν μία άλλη εκδοχή, με μικρές, ωστόσο παραλλαγές. Σε κάθε περίπτωση, η μεταφορά της πασίγνωστης ιστορίας της Σταχτοπούτας στον κινηματογράφο από την Walt Disney ήταν σίγουρα μία από τις πιο πετυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων στην ιστορία του θρυλικού στούντιο.

Ειλικρινά, ποιο παιδί δεν συγκινείται με το δράμα αυτής της κοπέλας που έχει να αντιμετωπίσει την απόρριψη της όμορφης και καλόκαρδης Σταχτοπούτας από τις ετεροθαλείς αδερφές και τη μητριά της; Όλα τα παιδιά ανυπομονούν για τη λύτρωσή της και περιμένουν τον πρίγκιπα για να τη σώσει από το μαρτύριό της.

Εκπληκτική μουσική επένδυση, ζωντανά χρώματα και όλοι οι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες από την κλασική ταινία βρίσκονται στο «Σταχτοπούτα 2». Όμως, όταν η Σταχτοπούτα επιστρέφει με το νεαρό πρίγκιπα στο παλάτι από το ταξίδι του μέλιτος, ανακαλύπτει ξαφνικά ότι τώρα πια πρέπει να αναλάβει τα καθήκοντα της ως η νέα πριγκίπισσα και να ετοιμάσει το παλάτι για τον ετήσιο χορό. Με τη βοήθεια της αγαπημένης της νεράιδο-νονάς και των τετραπέρατων μικροσκοπικών φίλων της, η Σταχτοπούτα καταφέρνει να βρει το δρόμο της προς την επιτυχία, χωρίς να αρνηθεί τίποτα από όσα πίστευε.

Ποιος είπε πως οι παιδικές ταινίες είναι μόνο για παιδιά; Απολαύστε οικογενειακώς τις ταινίες με τους ήρες του Ντίσνεϊ από τα σαλόνι σας και τα κανάλια Novacinema. Και μην ξεχνάτε ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς θελήσετε!

C2 KS07P L

Και αν οι μικροί μας φίλοι είναι ενθουσιασμένοι με την υπόθεση της κοπέλας που άφησε πίσω το γοβάκι της όταν το ρολόι χτύπησε μεσάνυχτα, η αγωνία για εκείνους μπορεί να παραταθεί και με μία άλλη τροπή στην υπόθεση: Τι θα γινόταν άραγε αν το γοβάκι δεν χώραγε; Το Κλασικό Παραμύθι της Disney στο «Σταχτοπούτα 3: Στροφή στο Χρόνο» έρχεται για να αλλάξει όσα γνωρίζατε. Όταν η κακιά μητριά της Σταχτοπούτας παίρνει στα χέρια της το μαγικό ραβδί της Καλής Νεράιδας και γυρίζει πίσω τους δείκτες του ρολογιού, μια νέα περιπέτεια ξεκινάει για τη Σταχτοπούτα, καθώς τώρα πρέπει να προλάβει να βρει τον τρόπο να σπάσει το ξόρκι γρήγορα και να βρει τον Πρίγκιπά της. Στο πλευρό της θα σταθούν και πάλι οι φίλοι της Γκας, Ζακ και όλοι οι γνωστοί κι αγαπημένοι σας ήρωες. Απολαύστε τους όλους και πάλι σε μια μοναδική ταινία με ακόμα περισσότερη περιπέτεια, μουσική και μαγεία από την κλασική Σταχτοπούτα.

Για το τέλος, η ιστορία που αγαπήθηκε από τα παιδιά όσο καμία, χάρη στην αγωνία που τους μετέδωσε για μία αγάπη που γεννήθηκε ανάμεσα σε δύο κόσμους διαφορετικούς: «Η πεντάμορφη και το τέρας». «Ο μαγικός κόσμος της Μπελ» έρχεται να μας διηγηθεί τι ακριβώς συνέβη πριν η Πεντάμορφη και το Τέρας ζήσουν καλά κι εμείς καλύτερα… Απολαύστε τις περιπέτειες της γλυκιάς ηρωίδας με τα καστανά μαλλιά που θέλει να μας διδάξει ότι η αληθινή ομορφιά λάμπει μέσα μας! Το μήνυμα πως δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά από τα αισθήματά του, πρώτη η Μπελ ήταν που το έμαθε καλύτερα.

Beauty and the Beast Belles Magical World

Η πανέμορφη Μπελ, το Τέρας και όλοι οι αξιαγάπητοι γνωστοί και νέοι φίλοι της, ανακαλύπτουν μαζί ότι η δύναμη της ομάδας, της συγχώρεσης και της φιλίας, μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σκοτεινό, μελαγχολικό κάστρο σε ένα λαμπερό παλάτι, που αρμόζει σε μια πριγκίπισσα!

Όταν το παιδί βλέπει ταινίες που το βοηθούν να σκέφτεται με τους μικρούς προβληματισμούς που δημιουργούν, τότε ο χρόνος του αξιοποιήθηκε σωστά. Γιατί όχι και ευχάριστα με τα κανάλια Novacinema;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved