Online παραμύθια για καληνύχτα από τη ΝΙVEA

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για online παραμύθια έπεσα πάνω στη σελίδα της NIVEA, και στην εφαρμογή NIVEA tales. Η αλήθεια είναι πώς στην αρχή πίστευα πώς είναι ακόμη μια απλή διαφήμιση και τίποτε παραπέρα.

Online παραμύθια για καληνύχτα από τη ΝΙVEA

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Όταν όμως περιηγήθηκα στη σελίδα ανακάλυψα ένα μικρό θησαυρό για εμένα και για την πεντάχρονη κόρη μου. Πέντε εκπληκτικά παραμύθια, με πολύ όμορφα γραφικά και πολύ γλυκιά μουσική και τρία διαδραστικά παιχνίδια ιδανικά για παιδάκια 3-10 ετών.

Αμέσως διάβασα την πρώτη ιστορία στην κόρη μου όπου η μικρή Μία βοηθάει τη νεράιδα Ονειρική να βρει το μαγικό της ραβδάκι. Δεν σας κρύβω ότι ενθουσιάστηκε. Της άρεσε που το παραμύθι είχε όμορφες κινούμενες εικόνες, ήχους και μουσική. Βέβαια βοήθησε το γεγονός ότι σε κάθε ρόλο ενάλλασσα και εγώ τη χροιά της φωνής μου. «Μπράβο μαμά!», μου είπε στο τέλος του παραμυθιού η κόρη μου. «Είχα βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια παραμύθια κάθε βράδυ. Αυτό είναι παραμύθι!», μου είπε και μου έδωσε το φιλί της καληνύχτας.

Είναι υπέροχο να έχει μια μαμά μια μοναδική τρυφερή στιγμή μαζί με το παιδί της. Να νιώθει ότι ενισχύει το δεσμό και την αγάπη μεταξύ τους. Ακόμη και η πιο πολυάσχολη μαμά πρέπει να αφιερώνει τουλάχιστον, λίγο χρόνο το βράδυ, τη στιγμή της καληνύχτας. Το παιδί έχει ανάγκη από την έμπρακτη αγάπη.

Η ανάγνωση των παραμυθιών και δη τη νύχτα, είναι αποδειγμένο ότι συμβάλει στην προσωπική ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στην αγωγή, στην κοινωνική συμπεριφορά και στη συναισθηματική ωρίμανση του παιδιού. Το παραμύθι της καληνύχτας είναι πολλαπλό, ανεκτίμητο και ανεπανάληπτο!

Εκτός από τα παραμύθια όμως που έχουν να προσφέρουν πολλά σε ένα παιδί, η NIVEA tales φρόντισε στην εφαρμογή να υπάρχουν και μερικά διαδραστικά και εύκολα παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παιχνίδια με τον κούνελο, τον μικρό Λεό και τη νεράιδα Ονειρική, θα κάνουν το παιδί να χρησιμοποιήσει το μυαλό του, για να σκεφτεί τεχνικές και λύσεις που θα οδηγήσουν στη λύση των παιχνιδιών.

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα της NIVEA tales και αποθηκεύστε το σύνδεσμο. Σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη των παιδιών σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved