NIVEA Tales: Μοναδικές μαγικές ιστορίες και χαρούμενα παιχνίδια

Τα παιδιά έχουν περιέργεια για τη ζωή, απομνημονεύουν πολύ γρήγορα και είναι πρόθυμα να μάθουν νέα πράγματα.

NIVEA Tales: Μοναδικές μαγικές ιστορίες και χαρούμενα παιχνίδια

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Σύμφωνα με πολλούς παιδαγωγούς και επιστήμονες τα παιδιά θα πρέπει να εκτίθενται όσο το περισσότερο δυνατό σε βιβλία, λέξεις και ήχους ώστε να αναπτύξουν τη γλώσσα, την προσωπικότητα και τις δεξιότητες της δημιουργικότητά τους και το πιο σημαντικό τη φαντασία τους και εκεί είναι όπου τα βιβλία και τα παραμύθια έρχονται.

Τα βιβλία και τα παραμύθια έχουν πολλά και σπουδαία πράγματα να προσφέρουν στα παιδιά μας και αυτό αποτέλεσε έμπνευση για τη NIVEA που δημιούργησε τη παραμυθένια καμπάνια NIVEA Tales, κυκλοφορώντας τέσσερις συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème. Στόχος της, μέσα από αυτή την ενέργεια είναι να ενδυναμώσει τις τρυφερές στιγμές μεταξύ των μητέρων και των παιδιών τους, ενθαρρύνοντάς τις να διαβάζουν περισσότερα παραμύθια στα παιδιά τους.

Η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία τονίζει πως το διάβασμα ιστοριών στα παιδιά μπορεί να τα ωφελήσει, ακόμη και όταν είναι μωρά. Επίσης αναφέρει ότι το διάβασμα παραμυθιών ενδυναμώνει τη σχέση που έχει μια μαμά με το παιδί της. Πιο συγκεκριμένα, το παιδί αναπτύσσει ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τον άνθρωπο που του διαβάζει τα παραμύθια καθώς αυτός είναι που του δίνει τη δυνατότητα για να ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς.

Και οι ιστορίες που μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα NIVEA Tales ταξιδεύουν τα παιδιά σε ένα μέρος μαγικό. Ο μικρός Λεό, η αδερφή του Μία, η νεράιδα Ονειρική και ο κούνελος της παρέας περιμένουν τους μικρούς τους φίλους να τους γνωρίσουν μέσα από τις ιστορίες τους και να παίξουν μαζί τους μέσα από τα τρία διαδραστικά παιχνίδια.

Οι πέντε ιστορίες (τέσσερις βρίσκονται στις συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Tales, ενώ μία είναι online), μεταφέρουν τις βασικές αξίες της NIVEA και βασίζονται στην προστασία, το θάρρος, την οικογένεια, την εμπιστοσύνη, τη φροντίδα, την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα, βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν για τον κόσμο γύρω τους.

Δείτε εδώ τις ιστορίες και τα παιχνίδια της NIVEA, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στα παιδιά σας και μοιραστείτε μαζί τους τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved