NIVEA Tales: Υπέροχες μαγικές ιστορίες και φανταστικά παιχνίδια

Βασιζόμενη στις αξίες της οικογένειας και της μητρικής αγάπης, η NIVEA δημιούργησε τη παραμυθένια καμπάνια NIVEA Tales, κυκλοφορώντας τέσσερις συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème.

NIVEA Tales: Υπέροχες μαγικές ιστορίες και φανταστικά παιχνίδια

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Στόχος της, μέσα από αυτή την ενέργεια είναι να ενδυναμώσει τις τρυφερές στιγμές μεταξύ των μητέρων και των παιδιών τους, ενθαρρύνοντάς τις να διαβάζουν περισσότερα παραμύθια στα παιδιά τους.

Μία από τις ωραιότερες και πιο σημαντικές στιγμές, που ενισχύουν το δέσιμο μαμάς-παιδιού είναι η «καληνύχτα». Ο τρόπος που μια μαμά θα πει καληνύχτα στο παιδί της, που θα του διαβάσει ένα παραμύθι για όνειρα γλυκά, που το αγκαλιάσει τρυφερά και που θα το φιλήσει, είναι μία μοναδική εμπειρία και μια απόδειξη αγάπης προς το παιδί.

Η NIVEA Crème είναι ένα ιδιαίτερα αγαπημένο προϊόν, που εδώ και πολλά χρόνια περνάει από γενιά σε γενιά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλές από εμάς έχουμε ταυτίσει τη διακριτική μυρωδιά και αίσθησή της με την μαμά μας. Είναι ένα πολύτιμο μυστικό που περνάει από μαμά σε κόρη, μαζί με τις αξίες της φροντίδας, της αγάπης και της στοργής, αξίες που έτσι και αλλιώς βρίσκονται στην καρδιά της NIVEA. Από αυτές τις ξεχωριστές στιγμές στοργής που μοιράζεται η μαμά με τα παιδιά της, στιγμές όπως οι βραδινές, όταν διαβάζει το αγαπημένο τους παραμύθι για «καληνύχτα, προέρχεται και η ιδέα πίσω από τη δημιουργία της σειράς NIVEA tales.

Μέσα από τις πέντε μικρές ιστορίες της NIVEA (τέσσερις βρίσκονται στις συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Tales, ενώ μία είναι online), τα παιδιά ταξιδεύουν σε ένα μέρος μαγικό, ενώ μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας τρία διαδραστικά παιχνίδια με τους ήρωες των παραμυθιών.

Οι διαφορετικοί χαρακτήρες που περιμένουν τους μικρούς τους φίλους να τους γνωρίσουν, μέσα από τις ιστορίες τους και τα παιχνίδια μαζί τους, θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τη μνήμη τους ενώ παράλληλα θα τους διδάξουν βασικές αξίες της ζωής, όπως η απλότητα, η φροντίδα, το θάρρος, η εμπιστοσύνη και η οικογένεια. Αξίες που έτσι και αλλιώς έχουν το άρωμα της NIVEA.

Δείτε εδώ τις ιστορίες και τα παιχνίδια της NIVEA, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στα παιδιά σας και μοιραστείτε μαζί τους τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved