Ένα αρκούδι, πιγκουίνοι από τη… Μαγαδασκάρη και η επιστροφή του Μπομπ!

Το σχολείο είναι η προτεραιότητα των μικρών μας φίλων αυτή την περίοδο όμως πάντα λίγη διασκέδαση επιβάλλεται! Και τι καλύτερο από μία καλή ταινία, με πολλαπλά μηνύματα που θα έχει το παιδί σας ως αποδέκτη;

Ένα αρκούδι, πιγκουίνοι από τη… Μαγαδασκάρη και η επιστροφή του Μπομπ!

Το κέρδος μάλιστα είναι δικλό όταν η ταινία είναι τόσο καλογυρισμένη και με σπουδαία γραφικά, που παρακινεί ακόμη και τους γονείς να καθίσουν να την απολαύσουν παρέα με τα παιδιά τους.

Ειλικρινά, πρόκειται για το πιο χαριτωμένο αρκούδι που έχετε δει ποτέ να μπλέκεται σε περιπέτειες! Ο «Paddington» έρχεται στη μικρή σας οθόνη για να σας μεταφέρει υπέροχα μηνύματα σε μία ταινία ιδιαίτερα αγαπησιάρικη και τρυφερή!
Με λίγα λόγια, ο Paddington (Ben Whishaw), ένας χαριτωμένος καφέ αρκούδος από το Σκοτεινότατο Περού, καταφθάνει στο Λονδίνο με σκοπό να υιοθετηθεί από μια καλή οικογένεια.

Paddington poster tsimitselis

Στο Σταθμό Paddington συναντά την οικογένεια Brown που θα του προσφέρει ένα σπιτικό και θα τον φροντίσει, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν από την συμβίωση ανθρώπων - αρκούδας. Την ίδια στιγμή όμως που το ατσούμπαλο τετράποδο δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στους αστικούς κανόνες ζωής, μια σατανική ταριχεύτρια έχει βάλει σκοπό να παγώσει το αρκουδίσιο χαμόγελό του μια και καλή... Credits στην Νικόλ Κίντμαν που ως άλλη... Κρουέλα ντε Βιλ από τα «101 Σκυλιά της Δαλματίας»δημιουργεί την αγωνία που απαιτείται.

Ο παραγωγός του Χάρι Πότερ ξέρει τι είναι αυτό που θέλουν τα παιδιά και για μία ακόμη φορά δεν τα απογοητεύει! Οι σκηνές φαντασίας δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ενώ το τμήμα σκηνογραφίας και ενδυματολογίας έκανε θαύματα, πασπαλίζοντας το φιλμ με φως, χρώματα και σχήματα. Στα συν του φιλ η απεικόνιση των τοπίων του Λονδίνου σαν από καρτ ποστάλ.

Έξυπνο και γλυκό το χιούμορ της ταινίας, με μια παιδικότητα που μόνο θετική έννοια μπορεί να έχει, ωστόσο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Θα σας ταξιδέψει σε λονδρέζικες περιοχές και θα σας μαγέψει με το πνεύμα των Χριστουγέννων που μεταδίδει!

Να σημειωθεί πως η ιστορία του Paddington γυρνά πίσω στο 1956, όταν ο κάμεραμαν του BBC, Μάικλ Μπόντ, αγοράζει για χριστουγεννιάτικο δώρο στη φίλη του ένα μοναχικό αρκουδάκι από τον κεντρικό σταθμό τρένων του Paddington, στο Λονδίνο. Η ιδέα να δημιουργήσει μια μίνι τηλεοπτική σειρά, θα εκκινήσει μια ξέφρενη και απόλυτα επιτυχημένη τηλεοπτική ιστορία. Δυο χρόνια αργότερα, ο εκδότης Ουίλιαμς Κόλινς διανέμει στην αγορά το βιβλίο «Ένα Αρκουδάκι που το Λένε Πάντινγκτον», μια τεράστια λογοτεχνική επιτυχία, διά χειρός Μάικλ Μπόντ.

Από την άλλη, ένας χαρακτήρας που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι, σε ένα animation δράσης. Ο λόγος για τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη που με τη χαρακτηριστική φωνή του -και το ακόμη πιο χαρακτηριστικό γέλιο του- σίγουρα σας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσετε έστω και για λίγα λεπτά, ακόμη κι αν οι μικροί μπόμπιρες λείπουν από το σπίτι. Εξάλλου, για τα παιδιά είναι μοναδικός φίλος. Είναι μάλλον το χρώμα του που τον κάνει τόσο αξιαγάπητο. Όπως και οι ιστορίες στις οποίες μπλέκει βέβαια!

Όταν ο Μπομπ Σφουγγαράκης βρίσκεται «Έξω από τα νερά του», το στόρι είναι απολαυστικό: Η ζωή στο Βυθό του Μπικίνι δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον αιώνια αισιόδοξο Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του: τον πιστό αστερία Πάτρικ, τον σαρδόνιο Καλαμάρη, την επιστήμονα σκίουρο Σάντι και τον οστρακόδερμο καπιταλιστή κύριο Καβούρη. Όταν, όμως, κλέβουν τη σούπερ μυστική συνταγή της Καβουροπάτη, οι αιώνιοι αντίπαλοι, ο αθώος και αφελής Μπομπ Σφουγγαράκης και ο κυνικός Πλαγκτόν, πρέπει να συνεργαστούν σε ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο και να τιθασεύσουν τις εσωτερικές τους υπερδυνάμεις ώστε να πολεμήσουν τον σατανικό πειρατή Μπεργκερογένη (Αντόνιο Μπαντέρας) με τα ίδια του τα σχέδια για τις νόστιμες λιχουδιές.

Και παρόλο που οι αγαπημένοι σας ήρωες μεταμορφώνονται σε υπερήρωες, δεν παύουν να έχουν ιδιότητες ανάλογες των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Έτσι, ακόμα και στη νέα τους διάσταση, ο Μπομπ εξακολουθεί να λατρεύει να σπάει φυσαλίδες, ο Πάτρικ να καταναλώνει άπειρες ποσότητες παγωτού κι ο Καλαμάρης να «παίζει» κλαρίνο.

Σπαρταριστή περιπέτεια καθώς ο Μπομπ Σφουγγαράκης ο Τετραγωνοπαντελονής, το πιο διάσημο θαλάσσιο ασπόνδυλο, για πρώτη φορά βγαίνει στη στεριά για την πιο ηρωική του ιστορία.

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Πολ Τιμπίτ, ενώ οι ηθοποιοί τελούν υπό τη σκηνοθεσία του Μάικ Μίτσελ. Οι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Στίβεν Χίλενμπεργκ, Κάιλ Μπόιτερ, Ναν Μοράλες και Κρεγκ Σοστ, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Πολ Τιμπίτ και Μέρι Πάρεντ. Στο πρωτότυπο, τη χαρακτηριστική φωνή του Μπομπ Σφουγγαράκη κάνει ο Τόμ Κένι.

Οι παιδικές ταινίες που μπορούν να συνεπάρουν και τους μεγάλους, χαρίζοντάς σας οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης έρχονται στο σαλόνι σας από τα κανάλια Novacinema. Και μην ξεχνάτε ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς θελήσετε!

Όταν ο κόσμος κινδυνεύει χρειάζεται την πιο ελίτ ομάδα του πλανήτη. Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτης. Από τους δημιουργούς της Μαγαδασκάρης, έρχονται... «Οι πιγκουίνοι της Μαγαδασκάρης». Στην ιστορία της ταινίας, ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Στρατιώτης και ο Ρίκο είναι τέσσερις χαριτωμένοι πιγκουίνοι που ζουν στο Central Park Zoo. Πίσω από τα γλυκά τους πρόσωπα όμως κρύβονται τέσσερις ατρόμητοι κομάντο, έτοιμοι για κάθε δύσκολη αποστολή, ή κάπως έτσι θέλουν να παρουσιάζονται. Ωστόσο, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Άλλωστε η παρέα δεν δίνει τόση σημασία στο τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνους. Μόνο ένας έχει καταφέρει να τους αποπροσανατολίσει από το έργο τους, ο νέος, αντιπαθητικός τους γείτονας, το λιοντάρι Τζούλιεν.

Αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς», ο Τζούλιεν απαιτεί την υποταγή και τώρα πιγκουίνοι θα πρέπει να αναμετρηθούν μαζί του για την ανάδειξη του αρχηγού του Central Park Zoo...
Θα γελάσετε -οικογενειακώς, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο- με την καρδιά σας. Αυτά τα χαριτωμένα πιγκουινάκια έχουν βάλει σκοπό να σας διασκεδάσουν μέχρι δακρύων, όσο κι αν προσπαθήσετε να αντισταθείτε. Οι μικροί μπόμπιρες θα ξετρελαθούν και τα 92' της ταινίας δεν θα αρκέσουν!
Επική κινηματογραφική περιπέτεια, που ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί. «Είναι σαν μια δεμένη ομάδα που πάνω από όλα εκτιμούν τη φιλία, τις ηθικές αξίες και την αγάπη. Είναι τόσο ελκυστικοί και προσιτοί λόγω της ξεκαρδιστικής τους φύσης» αναφέρει ο παραγωγός της ταινίας, Σάιμον Σμιθ.

Βλέποντας κόμικ με τα παιδιά σας στα κανάλια Novacinema περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί τους και αισθάνεστε πως τους αφιερώνεστε, ενώ μην ξεχνάτε πως βγαίνετε κι εσείς κερδισμένοι, αφού σίγουρα θα χαλαρώσετε και θα γελάσετε με την ψυχή σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved