Μανούλες, αυτό το φαγητοδοχείο και αυτό το παγουρίνο είναι ό,τι χρειάζεται το παιδί σας στο σχολείο.

Φέτος ομολογώ πως ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για μένα. Η κόρη μου θα πήγαινε για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο και αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε εκτός από το να μαγειρεύω κάθε βράδυ, να φροντίσω να εφοδιαστώ με φαγητοδοχεία, ταπεράκια και παγουρίνα που σφραγίζουν καλά (για να μην έχουν διαρροές), εύχρηστα και άθραυστα.

Μανούλες, αυτό το φαγητοδοχείο και αυτό το παγουρίνο είναι ό,τι χρειάζεται το παιδί σας στο σχολείο.

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Αρχικά αγόρασα τα κλασσικά φαγητοδοχεία και παγουρίνα που αγοράζουν όλοι οι γονείς από τα καταστήματα παιχνιδιών. Άλλα φούξια, άλλα ροζ, άλλα με τους αγαπημένους χαρακτήρες της κόρης μου. Προς έκπληξή μου όμως, διαπίστωσα, κάπως αργά και ενώ είχα χαλάσει του κόσμου τα λεφτά σε αυτά, ότι δεν σφράγιζαν καλά και τα ζουμιά και τα λάδια από το φαγητό της, χυνόντουσαν στην τσάντα μεταφοράς.

Δεν θα ξεχάσω τη μέρα που της είχα βάλει μαζί με τα μπιφτέκια σαλάτα και όλο το λάδι είχε χυθεί μέσα στην τσάντα. Από τότε άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για τάπερ και παγουρίνα που θα άρεσαν στην κόρη μου εμφανισιακά αλλά και εγώ θα έβρισκα χρηστικά.

Και τα βρήκα στο κατάστημα Kidox. Μέσα σε όλα τα προιόντα που ξεχώρισα ήταν το Kid Kanteen Παγούρι Sport και το ECOlunchbox Splash Box.

Το παγούρι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας 18/8 ανοξείδωτο χάλυβα, κατάλληλο για τρόφιμα, χωρίς BPA και άλλες τοξικές ουσίες. Επειδή ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι απολύτως ασφαλής, δε χρειάζεται να καλυφθεί το εσωτερικό του με κάποια πλαστική ή άλλη επίστρωση, κάτι που αποτελεί μία από τις βασικές διαφορές του ανοξείδωτου παγουριού Klean Kanteen και ενός παγουριού από αλουμίνιο. Τέλος δεν διαρρέουν τοξικές ουσίες και γεύσεις όπως τα πλαστικά μπουκάλια.

12212488 984537668256848 1299539213 n

Το φαγητοδοχείο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σειράς 304, χωρίς τοξικές ουσίες που υπάρχουν στα πλαστικά, όπως η BPA (δισφαινόλη-Α), ΒPS (δισφαινόλη-S) και φθαλικές ενώσεις. Το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου σκεύους είναι ότι το καπάκι του είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και όχι από πλαστικό, κάτι που μου επιτρέπει να βάζω και ζεστά φαγητά, χωρίς να ανησυχώ για τις χημικές ουσίες που μπορεί να διαρρεύσουν στο φαγητό. Κλείνει στεγανά, είναι άθραυστο ενώ το φαγητό μπορεί να ξαναζεσταθεί σε μέτρια θερμοκρασία στο φούρνο, στο μάτι κουζίνας ή στο γκαζάκι.

12218094 984537661590182 338069663 o

Αυτά και άλλα inox προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε όπως και εγώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kidox.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved