Ταξίδι στην τεχνολογία αλλά και στη μαγειρική από τον Κωτσόβολο

Η γνωστή αλυσίδα γιορτάζει τα 65α γενέθλια της με μία διαφορετική έκθεση στην Τεχνόπολη

Ταξίδι στην τεχνολογία αλλά και στη μαγειρική από τον Κωτσόβολο

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και μία γεύση της πορείας που έχει κάνει μπορείτε να πάρετε από σήμερα έως και την Κυριακή (13-15/11) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όπου η γνωστή αλυσίδα Κωτσόβολος διοργανώνει ένα «Ταξίδι στην Τεχνολογία» που περιλαμβάνει μέχρι και μία γεύση από μαγειρική!

Το «Ταξίδι στην Τεχνολογία» είναι μία έκθεση με αφορμή τα 65 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος της Κωτσόβολος στην οδό Αριστείδου 9 στο κέντρο της Αθήνας. Και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Τεχνόπολης, μπορεί κανείς να συναντήσει τις συσκευές που έχουν σημαδέψει την καθημερινότητα από το παρελθόν έως σήμερα και θα ζήσει για λίγο στο «Έξυπνο σπίτι του Internet of Things», ενώ θα γνωρίσει και όλες τις τάσεις για τις συσκευές του αύριο.

Επιπλέον, όμως, μπορεί να δει και πως η τεχνολογία επηρεάζει πλέον κάθε δραστηριότητα μας, ακόμη και τα μαγείρεμα. Μία σχέση που θα δείξει η Εμμανουέλα Κόκκαλη στο ειδικό workshop για τη μαγειρική που θα πραγματοποιηθεί αύριο (14/11) στις 10 π.μ. και την Κυριακή στις 11 π.μ. στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων. Για τα παιδιά υπάρχουν όλες τις ημέρες εργαστήρια από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, όπως υπάρχουν workshops για τη μόδα αλλά και τη μουσική, αλλά και παρουσιάσεις «έξυπνων» οικιακών συσκευών που είναι μία νέα και άκρως ενδιαφέρουσα για όλες τις μαμάδες τάση.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο www.kotsovolos.gr όπου υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved