Αν είστε ή πρόκειται να γίνετε μαμά, αυτό είναι το μπιμπερό-παγούρι που πρέπει να έχετε!

Η φίλη μου γέννησε έναν γλυκύτατο αντράκο και έψαχνα να βρω ένα πρωτότυπο μα πάνω από όλα χρηστικό δώρο.

Αν είστε ή πρόκειται να γίνετε μαμά, αυτό είναι το μπιμπερό-παγούρι που πρέπει να έχετε!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Οι περισσότεροι κάνουν δώρο σε ένα νεογέννητο ρούχα, φορμάκια, είδη προικός και παιχνίδια ενώ λίγοι είναι αυτοί που επιλέγουν το μπιμπερό ως λύση μιας και δεν γνωρίζουν ποια εταιρεία προτιμά η μαμά ή πoια θηλή θα είναι κατάλληλη για το νεογέννητο.

Εγώ όμως τόλμησα και πήρα δώρο το μπιμπερό-παγούρι Pura kiki . Ένα μπουκάλι χωρίς BPA που εξελίσσεται καθώς το παιδί μεγαλώνει. Από μπιμπερό μετατρέπεται εύκολα σε παγούρι με την αλλαγή της θηλής, επιλέγοντας απλό στόμιο ή καλαμάκι. Και για καλή μου τύχη έκανα τη σωστή επιλογή.

12235718 984537678256847 57939536 o

Το συγκεκριμένο μπιμπερό είναι το πιο ασφαλές μπουκάλι στον κόσμο, ελεγμένο από ανεξάρτητους παγκόσμιους οργανισμούς. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα (304) και είναι κατάλληλα για τρόφιμα. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για δεκάδες χρόνια στην παστερίωση του γάλακτος.

Το πιο ωραίο όμως δεν σας το είπα ακόμη. Όλα τα μπουκάλια, μικρά και μεγάλα, συνδυάζονται με θηλές και στόμια όχι μόνο από την Pura αλλά και από ποικιλία εταιρειών περιλαμβάνοντας: Avent (στόμιο Σιλικόνης), ThinkBaby, Born Free, Dr. Brown's Wide Neck, MAM και Chicco. Ακόμη διατίθεται και σε ισοθερμικό για ξένοιαστες βόλτες.

12218372 984537688256846 1023535700 o

Αν λοιπόν, ψάχνετε δώρο για τη φίλη σας που μόλις γέννησε όπως και εγώ, ή είστε μανούλες που θέλετε ένα μπιμπερό gadget όπως το ονομάζω εγώ, το Pura kiki πρέπει να είναι η επιλογή σας.

Θα το βρείτε μαζί με πολλά άλλα inox προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kidox.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved