Όταν τα όνειρα των παιδιών γίνονται... πραγματικότητα!

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας τρελός επιστήμονας με έναν μπαμπά, ένας κύκνος ή ένα κεκάκι με ένα κορίτσι, ένα τέρας που πετά ουράνιο τόξο από το στόμα με μια μαμά, ένα σύννεφο και μερικές χρωματιστές πιτσιλιές;

Όταν τα όνειρα των παιδιών γίνονται... πραγματικότητα!

Μπορεί να απαντήσατε τίποτε, αλλά στην πραγματικότητα όλοι αυτοί μαζί, έχουν κάτι κοινό: Την παιδική σειρά LATTJO της ΙΚΕΑ! Μια σειρά που εξάπτει τη φαντασία των παιδιών μας, αναπτύσσει τη δημιουργική τους σκέψη και τα κάνει να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Να είναι το πρώτο μέλημα τους όταν ξυπνάνε το πρωί και να παρασύρουν και εμάς τους γονείς να ονειρευτούμε λίγο μαζί τους, να φανταστούμε έναν παράλληλο κόσμο στον οποίο κυριαρχεί το παιχνίδι! Γιατί αυτό αντιπροσωπεύει και η σειρά LATTJO. Παιχνίδι δημιουργικό και ομαδικό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Οι δύο μικρές ηρωίδες της παρακάτω ιστοριούλας μας δείχνουν και έμπρακτα πως η φαντασία τους παίρνει «σάρκα και οστά» με τους χαρακτήρες και τα αντικείμενα της σειράς LATTJO! Απολαύστε την:

{youtube}gr_dtikeICI{/youtube}

Η σειρά Lattjo είναι εμπνευσμένη από το PLAY REPORT της ΙΚΕΑ.

H IKEA αντιλήφθηκε μέσα από την έρευνα πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τις οικογένειες και κατανόησε ότι υπάρχει θέληση τόσο από τους γονείς όσο και από τα παιδιά για περισσότερο παιχνίδι στην καθημερινότητα. Έτσι δημιούργησε τη σειρά LATTJO, μια εκπληκτική παιδική σειρά για να εμπνέει γονείς και παιδιά, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, να παίξουν μαζί!

Σε αυτό της το εγχείρημα όμως η ΙΚΕΑ δεν ήταν μόνη. Η DreamWorks Animation συνεργάστηκε μαζί της για την δημιουργία μιας σειράς video κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους στην οποία πρωταγωνιστούν οι χαρακτήρες της σειράς LATTJO. Όπως δήλωσε και ο Brian Robinson, Γενικός Επικεφαλής Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στη DreamWorks Animation, «Δουλεύοντας με τους καλύτερους συγγραφείς παραμυθιών -σε παγκόσμιο επίπεδο, το περιεχόμενο αυτής της σειράς μπορεί να χαρακτηριστεί ως η γιορτή της φαντασίας και του παιχνιδιού και ελπίζουμε να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη και μεγάλη απόλαυση για τους θεατές, καθώς θα γνωρίζουν αυτούς τους χαρακτήρες τους επόμενους μήνες.»

Ακόμα η Cindy Anderson, Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Παιδικού Τμήματος IKEA ανέφερε:«Η ΙΚΕΑ και η DreamWorks Animation έχουν την ίδια φιλοσοφία, ότι το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για όλους τους ανθρώπους. Παράλληλα, μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος, το πάθος για υπέροχες ιστορίες. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η DreamWorks Animation μας βοηθά να πούμε την ιστορία της LATTJO και η LATTJO με την σειρά της, θα βοηθήσει τον κόσμο να δημιουργήσει τις δικές του ιστορίες. Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και με περισσότερες ιστορίες και προϊόντα, αλλά πάνω απ' όλα: με περισσότερο παιχνίδι – για όλους!»

20162 chle01a 05 PH129507

Από προσωπική εμπειρία, ξέρω ότι τα μόνα παιδιά που μεταμφιέζονται είναι τα κορίτσια. Φορούν ένα φόρεμα και υποδύονται την αγαπημένη τους πριγκίπισσα, αφήνοντας απ' έξω από το παιχνίδι κάθε φορά τα αγόρια της παρέας, που δεν υπάρχει στολή για εκείνα.

Με τα κοστούμια της LATTJO όμως, όλοι μπορούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, αγόρια και κορίτσια, μικροί και μεγάλοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μόνο λίγη φαντασία. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για παιχνίδι μέσα στο σπίτι, όπως κοστούμια για παιχνίδια ρόλων, μουσικά όργανα, πάζλ, επιτραπέζια, ένα βιβλίο - οδηγό παιχνιδιών αλλά και την εφαρμογή "LATTJO" για Android κινητά που είναι διαθέσιμη εδώ έτσι ώστε να παίζετε με τα παιδιά σας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από αυτά!

20162 chle01a 06 PH129519
20162 chle01a 07 PH129501

Αν τα παιδιά σας βαριούνται, δεν ξέρουν τι να παίξουν, ζητούν επίμονα να τα πάτε μια βόλτα, επιμένουν και γκρινιάζουν να παίξετε μαζί τους «κάτι», σας λένε συνέχεια «Μαμά πότε θα με πας σε κάποιον φίλο μου», «Εγώ τώρα με τι να παίξω», κ.α. τότε σίγουρα θα πρέπει να κάνετε μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα ΙΚΕΑ. Είναι απίστευτο το πόσα πράγματα μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη σειρά.

20162 chle01a 02 PH129478
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved