«Miss you already»-Γιατί πρέπει να δείτε αυτή την ταινία

Miα ταινία δυνατή που σου δείχνει πως ακόμη και εάν όλα γύρω σου καταρρέουν, θα έχεις πάντα τους φίλους σου.

«Miss you already»-Γιατί πρέπει να δείτε αυτή την ταινία

Χθες αποφάσισα τυχαία να πάω σινεμά , μετά από πολύ καιρό. Δεν ήξερα τι θα δω για αυτό αποφάσισα τη συγκεκριμένη ταινία.

Γράφει η Ελευθερία Παπαδάκη

Τελικά η ταινία ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Τα μηνύματα που περνούσε ήταν πολλά, ο ύμνος στη φιλία, να μην αναβάλλεις τίποτα για αύριο αφού δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η ζωή σου, και πως όλες οι σχέσεις σε μία δύσκολη στιγμή δοκιμάζονται και εξελίσσονται.
Η ταινία είχε ως κεντρικό θέμα την φιλία δύο γυναικών και πως αυτή εξελίσσεται από τα μαθητικά χρόνια μέχρι το γεγονός πως η μία από τις δύο θα μάθει πως έχει καρκίνο.

Αυτό που κράτησα από την ταινία είναι το γεγονός πως πρέπει να ζεις τη κάθε μέρα. Το να λες έλα μωρέ, θα το κάνω αύριο ή δε μπαίνω στη θάλασσα γιατί είμαι άσχημη ή δε το τολμάω γιατί θα χάσω είναι πράγματα που όλοι τα σκεφτόμαστε. Δεν είναι όλα δεδομένα. Μπορεί σήμερα ότι ζεις αύριο να το χάσεις.

Επίσης , κάθε άνθρωπος είναι σημαντικό να έχει φίλους. Φίλους που θα είναι εκεί σε όλα, σε κάθε χαρά και λύπη. Φίλοι που θα σου σταθούν, θα χαρούν μαζί σου. Αλλωστε τους φίλους τους επιλέγουμε και είναι η δεύτερη οικογένεια μας.

Δείτε την !Miss you already.

missyoualready
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved